Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατάταξη επιτυχόντων στη σχολή μονίμων υπαξιωματικών Κύριο

smy--katataski

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες στη ΣΜΥ κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 22 Σεπ 15, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30, στη Στρατιωτική Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Τρίκαλα Θεσσαλίας).

Οι επιτυχόντες κατά την κατάταξή τους στη Σχολή πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου.

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον έχουν εγγραφεί σε άλλο ΤΕΙ ή ΑΕΙ (η οποία υποβάλλεται μέχρι την ημέρα της Ορκωμοσίας).

Την Αστυνομική ταυτότητα.

Διαβατήριο (όσοι έχουν).

Βιβλιάριο Υγείας παιδικής ηλικίας (όσοι έχουν).

Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), σε επίσημο έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ.

Τον Στρατολογικό Αριθμό (Αριθμός Στρατιωτικού Μητρώου) (όσοι έχουν).

Βεβαίωση ΑΜΚΑ (όσοι έχουν).

Αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας, όπου πρώτος δικαιούχος θα είναι ο-η επιτυχών-ούσα και να φαίνεται ο αριθμός και ο IBAN. Για όσους επιτυχόντες-ούσες δεν διαθέτουν βιβλιάριο και δεν είναι δυνατή η δημιουργία νέου λογαριασμού (λόγω capital controls), η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί μετά την κατάταξη τους.

Αριθμός ασφαλισμένου (ΑΜΑ) ΙΚΑ (φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ή άλλο επίσημο έγγραφο του ΙΚΑ για όσους έχουν) Αντίγραφο-α πτυχίου-ων ξένης γλώσσας (εάν έχουν).

Άδεια Οδήγησης (αν υπάρχει). Η Σχολή χορηγεί τα απαραίτητα είδη για τη διαβίωση των Σπουδαστών-στριών, όπως στολές, εσώρουχα, πυτζάμες, παντόφλες, σεντόνια κλπ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους επιπλέον εσώρουχα (λευκά) και προσωπικά είδη υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και τα δικά τους αθλητικά υποδήματα.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αγοράς διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης από το Στρατιωτικό Πρατήριο και το Κέντρο Ψυχαγωγίας Σχολής.

Για ορισμένα είδη τα οποία αναγκαιούν αλλά δε χορηγούνται από την Υπηρεσία (βαλίτσα, στολοθήκες, λουκέτα κλπ), απαιτείται η αγορά τους, έναντι μικρού ποσού,  με την παρουσίαση στη Σχολή για λόγους ομοιομορφίας των ειδών (λεπτομέρειες θα δοθούν με την παρουσίασή τους στη Σχολή).

Πληροφορίες για τους νέους Σπουδαστές βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής: www.smy.gr.

www.diorismos.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Αντώνης

Halkidikifocus 2014-2020