xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μετάβαση της Επιχείρησης σας στη σύγχρονη εποχή!

all-about-computers-exwfullo-09
Η επιχείρηση  All About Computers, συμβουλεύει τους επιχειρηματίες



To WiFi HotSpot By All About Computers είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο θα φέρει το ασύρματο δίκτυο (WiFi) της επιχείρησης σας στη σύγχρονη εποχή! Έχουμε τις απαντήσεις στα παράπονα των πελατών σας για το δίκτυο που τους προσφέρετε μαζί με τα εργαλεία ασφάλειας που χρειάζεστε! Εφαρμόστε τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα επαγγελματικό WiFi Hotspot και φανταστείτε ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση στο internet ως ένα εργαλείο marketing για την επιχείρηση σας!

kara

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς λόγους ώστε να το επιλέξετε:

* Θα προσφέρετε ένα τεχνικά σωστό και λειτουργικό ασύρματο δίκτυο (Hotspot WiFi).

* Θα είναι πάντα προσβάσιμο στους πελάτες σας.

* Σελίδα εισόδου (login page) με ή χωρίς password, με το λογότυπο της επιχείρησης σας ή του event που πρόκειται να γίνει.

* Μετά τη σύνδεση του πελάτη σας, η συσκευή του θα μεταφέρεται αυτόματα στο εταιρικό σας site ή στην επίσημα σελίδα σας στο Facebook!

* Μοιράζουμε ισόποσα την ταχύτητα του internet μεταξύ των πελατών σας και επιλέγουμε ανώτατο όριο χρήσης.

* Επιλέγουμε μέγιστο χρονικό όριο σύνδεσης. Ο πελάτης σας θα μπορεί να ξανασυνδεθεί στο internet αφού δει ξανά τη Σελίδα εισόδου (login page).

* Παρέχουμε ασφάλεια απομόνωσης μεταξύ του δικτύου των πελατών και του εταιρικού σας δικτύου.

* Επιλέγουμε κανόνες ασφαλείας αποκλείοντας την πρόσβαση σε παράνομα ή κακόβουλα sites προστατεύοντας τους πελάτες και την επιχείρηση σας.

* Οι συσκευές των πελατών σας δεν είναι ορατές μεταξύ τους ώστε να αποκλείουμε τις κακόβουλες προθέσεις.

kara2b

Και κάτι τελευταίο...

Φανταστείτε ένα ασύρματο δίκτυο χωρίς κωδικό με τους δικούς σας περιορισμούς στο οποίο θα συνδέονται οι χρήστες και το μόνο που θα μπορούν να κάνουν είναι να βλέπουν την δική σας διαφήμιση!

kara3b

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2