xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ιωάννινα: Ταμπουρώθηκε οπλισμένος με όμηρο τον πατέρα του

00035

Ο γιος είχε πάει στο σπίτι του πατέρα του και είχαν διαπληκτιστεί για πολλοστή φορά, χωρίς να καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους

 

Ολονύχτιο θρίλερ, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, κράτησε με κομμένη την ανάσα τους κατοίκους στην κοινότητα Πρωτόπαππας των Ιωαννίνων, όταν ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα και μαχαίρι κράτησε επί ώρες όμηρο τον πατέρα του επειδή είχαν... οικονομικές διαφορές!

Ο γιος είχε πάει στο σπίτι του πατέρα του και είχαν διαπληκτιστεί για πολλοστή φορά, χωρίς να καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους. Κάποια στιγμή, όμως, βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε ένα μαχαίρι που βρήκε και το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, τον ακινητοποίησε και άρχισε να φωνάζει ότι θα τον σκοτώσει αν δεν διευθετήσει την οικονομική διαφορά τους!

Οι συγγενείς τους ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις από τα Ιωάννινα και την Ζίτσα που απέκλεισαν το σπίτι. Ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησε να πείσει τον ένοπλο να παραδοθεί, πράγμα που πέτυχε τελικά μετά από πολλές ώρες. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για ομηρία, απειλή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

 

protothema.gr

επιστροφή στην κορυφή