ΡΟΗ 24/7:

Τα ΥΠΕΡ των delivery

delivery-1-Collage
Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τα ΚΑΤΑ και είπαμε να τονίσουμε τα θετικά σημεία τους...


Σίγουρα όλοι έχουμε διαβάσει πολλά άρθρα για το πόσο κακό κάνει το φαγητό απ’έξω. Αλήθεια, μήπως έπεσε στο μάτι σας, κανένα άρθρο που να μιλάει για τα θετικά του;

Νιώθω να πρωτοτυπώ λοιπόν και γράφω...
Πλαστική τροφή, αφρός αντί για ψωμί, σάπια λαχανικά, χαλασμένες sauce, κακής ποιότητας λάδια και φυσικά, ότι έμεινε το κάναμε καφέ. Μήπως είναι καιρός να βάλουμε ένα STOP σε όλα αυτά;
Ως μαγείρισσα λοιπόν έχω να σας θυμίσω μια σοφή κουβέντα, που είχαν πει οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι: Παν μέτρον άριστον!
Σίγουρα, αν τρώμε μόνο απ’έξω, κάποια στιγμή δεν θα χωράμε να μπούμε στο σπίτι μας. Ψάξατε όμως το γιατί;
Γιατί δεν χορταίνει το μάτι μας, που λένε και οι γιαγιάδες! Και έπειτα, αν γνωρίζεις από που θα παραγγήλεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Για παράδειγμα, αν δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω έστω και μια μακαρονάδα, γιατί να μην πάρω τηλέφωνο στην Bolognia να μου φέρει μια; Ο Γιάννης, κάνει ακριβώς τις ίδιες κινήσεις με τον καθένα που ξέρει να μαγειρεύει. Βράζει τα μακαρόνια του, ετοιμάζει την σάλτσα και έπειτα, τα ενώνει για να είναι ζουμερά και λαχταριστά! Διαφορά καμία!!!

tortelini2
 Κι αν θέλεις ένα sandwich και δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτείς; Με το χέρι στην καρδιά σου λέω να πάρεις ότι τραβάει η ψυχή σου από το ΤΑΜΑΜ! Εκλεκτά κρεατικά, όπως ακριβώς αν τα έπαιρνες εσύ ο ίδιος από τον χασάπη της γειτονιάς σου. Θέλεις να μην έχεις κενές θερμίδες από αυτό που θα φάς; Επέλεξε κρέας με χαμηλά λιπαρά. Θέλεις να γλιτώσεις κι άλλες θερμίδες; Ζήτα να μην σου βάλουν πατάτες τηγανιτές και στην θέση τους βάλε λαχανικά της αρεσκείας σου.

tamam-kotopoulo
Όσο για το πρωινό... Επιλέγω να παίρνω το πρωινό μου, όταν είμαι σε δουλειά ή ακόμα κι όταν είμαι στο σπίτι και δεν προλαβαίνω, από το Pride. Πόση διαφορά μπορεί να έχει σε θέμα ποιότητας υλικών, ένα brioche με γαλοπούλα και κρέμα τυριού δηλαδή, από αυτό που θα έφτιαχνα μόνη μου; Η μόνη διαφορά μας με το Pride είναι ο καφές, που OK... με κερδίζει με διαφορά!

pride-boufet-1
Γι’αυτό λοιπόν, σκεφτείτε το και μόνοι σας και απλά επιλέξτε εσείς ποιούς καταλόγους delivery θα κρατήσετε στο συρτάρι σας και ποιούς όχι.   

delivery-2-Collage

επιστροφή στην κορυφή