xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνεχίζεται η επίθεση των μεταλλωρύχων στον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

metallwrixoi diadilwsh

- Μετά τη χθεσινή συνάντηση


Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων με επίκεντρο τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων των μεταλλωρύχων με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.
Σήμερα το απόγευμα το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας "Αγία Βαρβάρα" εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση – απάντηση στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής (δείτε εδώ) στην οποία σημειώνei ότι όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένα ακόμη σύντομο ανέκδοτο από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος».
Συνεχίζοντας τις βολές τόσο προς τη ΝΕ, όσο και προς τη Βουλευτή του κόμματος στη Χαλκιδική οι μεταλλωρύχοι αναφέρουν: «Αυτοί που μόλις προχθές βανδάλιζαν, γκρέμιζαν περιφράξεις και δημιουργούσαν επεισόδια στις Σκουριές, με πρωταγωνιστική συμμετοχή της τοπικής Bουλευτίνας και περιφερειακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ, μας κατηγορούν για συμμετοχή σε … προσχεδιασμένη κοινωνική ένταση! Να κοιταχτούν στον καθρέπτη τους καλύτερα».
«Αν η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής θέλει πράγματι να μην απολυθούν δύο χιλιάδες εργαζόμενοι, έναν τρόπο έχει να το κάνει. Να καλέσει τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό κ. Σκουρλέτη να εφαρμόσει τη νομιμότητα, όπως αυτή προσδιορίζεται από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία αδειοδοτήσεων. Μετά από πίεση των εργαζομένων η εταιρεία έχει δεσμευτεί απέναντί μας. Με τις άδειες που η κυβέρνηση στερεί τόσον καιρό στον επενδυτή, όχι μόνο δεν θα είχαμε απολύσεις αλλά σήμερα θα είχαμε άλλους 500 συναδέλφους. Όλα τα υπόλοιπα συνιστούν προφάσεις εν αμαρτίαις του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως τα ψέματα τώρα τέλειωσαν. Ξέρουμε καλά ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι εναντίον μας. Ποιοι είναι με την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας και ποιοι με τη μιζέρια, τη φτώχεια και την ανεργία. Και δεν το ξέρουμε μόνον εμείς. Τώρα, το ξέρει όλη η Ελλάδα», συνεχίζει η ανακοίνωση του Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας "Αγία Βαρβάρα", η οποία καταλήγει αναφέροντας ότι: «Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2