Στου Πλατσά, τρώμε και ψαράκι!
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Και μάλιστα, σε τεράστιες πιατέλες...
Όλοι ξέρουμε πλέον, οτι στου Πλατσά τα μεγέθη είναι πολύ διαφορετικά και οι μερίδες ξεφέυγουν από τα πλαίσια της λογικής. Ο λόγος δεν είναι οτι διαλέγει να μας σερβίρει μόνο μεγάλα κομμάτια κρέατος ή ψάρια κιλών, αλλά οτι είναι πολύ large σας χαρακτήρας και χαλαλίζει να μας ταϊζει καλά!
Και επειδή μέχρι τώρα σας παρουσίαζα κυρίως τα κρεατικά του, σήμερα λέω να σας δείξω ορισμένα από τα πιάτα του που έχουν να κάνουν με θάλασσα!
Ψάρια μεριδιάρικα αλλά και κιλού για την παρέα, ψητά το κάρβουνο και ανοιγμένα για δική μας ευκολία. Φυσικά υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά και στο άρωμα και στη γεύση, όταν ψήνουμε τα ψάρια μας στο κάρβουνο. Είναι κλάσης ανώτερα...
Στου Πλατσά, μπορείτε φυσικά να ζητήσετε γαρίδες και καραβίδες! Εκτός από μερίδα, πωλούνται και με το κιλό!
Τον ολόφρεσκο παραγαδίσιο μπακαλιάρο, μπορείτε να τον ζητήσετε και στη σχάρα, αλλά και σε ένα απόλυτα ζουμερό και γευστικό σαγανάκι, που αν είστε και μερακλίδες, θα σας το κάνει και πικάντικο!
Και για τους λάτρεις της σαλάτας, καταπράσινη σαλάτα με καπνιστό σολωμό, καλαμπόκι και πορτοκάλι...
Γιατί αν επιλέξεις να γευματίσεις στου Πλατσά, όχι μόνο θα μείνεις ικανοποιημένος, αλλά θα κάνεις μια καλή αρχή στο νέο σου στέκι!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου