ΡΟΗ 24/7:

Το οινοποιείο Αφυταίων Γαία, παρουσιάζει τους οίνους του στα Νέα Μουδανιά

apostolos-papaeuthimiou-afutaiwn-gaia
Τετάρτη, στις 20:00 στο Vintage wine bar


Ο Απόστολος και η Ανθή Παπαευθυμίου, ιδιοκτήτες του οινοποιείου, την Τετάρτη το απόγευμα, θα βρίσκονται στα Νέα Μουδανιά για να μας παρουσιάσουν τις ετικέτες οίνου που παράγουν από το κτήμα τους.
eukali-a
Φυσικά, ο μόνος χώρος που είναι ιδανικός για μια τέτοια γευσιγνωσία, είναι το wine bar Vintage στο κέντρο των Νέων Μουδανιών.
Λευκά, κόκκινα και ροζά κρασιά, θα είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα γευτούμε και γιατί όχι, να γίνουν τα αγαπημένα μας.
Φυσικά, το έμπειρο προσωπικό του Vintage, θα μπορέσει να μας κατευθύνει και σε γαστρονομικά θέματα και να μας δώσει σωστές συμβουλές, για να μάθουμε ποιό είναι το κατάλληλο πιάτο για κάθε οίνο.
vin7
DSC 3264

Λίγα λόγια για το οινοποιείο
Το κτήμα Αφυταίων Γαία, βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό της Αθύτου Χαλκιδικής. Καλλιεργεί Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Syrah και Merlot, στους ιδιόκτητους αμπελώνες του και εμφιαλώνει 8 ετικέτες οίνου. Η αγάπη τους για το κρασί, η συνολική διαχείρησή του από τους ίδιους, ωρίμανση-οινοποίηση-εμφιάλωση, το μικροκλίμα της περιοχής, η βιολογική καλλιέργεια και η χαμηλή στρεμματική απόδοση που επιδιώκουν, διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των κρασιών τους, που σε σύντομο χρονικό διάστημα, έγιναν σημελιο αναφοράς του τοπικού οινολογικού χάρτη.
ampelwnas
varelia-af-gaia
Στα πλαίσια της προσπάθειας τους, να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη τους για το κρασί, προχωρούν σε γευσιγνωσίες, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στα Νέα Μουδανιά, στον ζεστό και φιλόξενο χώρου του Vintage wine bar, μετά τις 20:00.

Καλή απόλαυση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Event στο Tiverious Blues night από την G.A.S.A. promo »
επιστροφή στην κορυφή