all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

Το καλοκαίρι πλησιάζει και φροντίζουμε να έχουμε υγιές μαύρισμα...

sol1
Πάντα δίπλα μας, το
All about beauty


Λύσεις ομορφιάς και όχι μόνο, θα βρούμε στο Κέντρο Αισθητικής Α
ll about beauty, στην οδό Ενθικής Αντίστασης και στον αριθμό 45. Αυτό που θα σας προτείνουμε σήμερα, πάντα σε συνεργασία με το κέντρο αισθητικής, είναι η εφαρμογή του solarium.
Προσεγμένα, με ένα πολύ καλό και δυνατό μηχάνημα και κυρίως στον επιτρεπόμενο χρόνο και με τις κατάλληλες συνθήκες.
Το
solarium, ξεκίνησε να μπαίνει στις συνήθειές μας έντονα, μέσα στην δεκαετία του 2000. Πολλά τα κρεβάτια solarium, πολλές πλέον οι εταιρίες. Μία όμως κάνει την διαφορά και είναι η Hapro. Στο All about beauty, θα βρείτε ένα υπεσύγχρονο μοντέλο της, το Hapro LuxuraV5. Δεν είναι κρεβάτι, οπότε δεν έχετε άμεση επαφή με τις λυχνίες. Στέκεστε απλά σε όρθια θέση και αν θέλετε ομοοιόμορφο μαύρισμα, μπορείτε να κρατάτε ψηλά τις χειρολαβές.
Οι λυχνίες βρίσκονται περιμετρικά και είναι 42 στον αριθμό. Εκπέμπουν ακτινοβολία ανάλογη του ηλίου και φυσικά κάποια σημείο πιο ευαίσθητα του όλου σώματος, καλύπτονται για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες. Μπορείτε να προμηθευτείτε από το
All about beauty και τα ανάλογα προϊόντα μαυρίσματος, εάν επιθυμείτε πιο έντονο αποτέλεσμα, έτσι ώστε όταν βγείτε στην παραλία, το μαύρισμά σας να είναι σχεδόν έτοιμο!

sol6
Ο κύκλος επισκέψεων, ορίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω από όλους εμάς και κυρίως γίνεται δερματολογικός έλεγχος, για να μπορέσετε να μπείτε σε διαδικασία επισκέψεων
solarium.
Αρχικά, ο επιτρεπόμενος χρόνος είναι τα 10 λεπτά ανά τη φορά.

Για
τους αναγνώστες του Halkidikifocus, υπάρχει η προσφορά των 10 επισκέψεων, μόνο στα 50,00 ευρώ.
Πως μπορείτε να έχετε αυτή την προσφορά; Καλείτε στο 23730-22206 και οι 2 πρώτοι είναι οι τυχεροί!

Η προσφορά ισχύει για όλο τον μήνα Απρίλη.


Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 04 Απριλίου 2016 19:18
επιστροφή στην κορυφή