ΡΟΗ 24/7:

Οι δανειστές φεύγουν για Βρυξέλλες και επιστρέφουν πάλι το αύριο

vrixelles

Στόχος έως το Πάσχα να έχει ολοκληρωθεί και η συμφωνία

 

Και ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών, οι τελευταίοι αποχωρούν από την Αθήνα προκειμένου να μεταβούν στις Βρυξέλλες για σύσκεψη με τους επικεφαλής.

Όπως φαίνεται, η απόφαση να αναχωρήσουν για Βρυξέλλες συνδέεται με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της συνομιλίας Βελκουλέσκου-Τόμσεν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών φεύγουν από την Αθήνα για να συνομιλήσουν με τους επικεφαλής των θεσμών, καθώς δεν επιθυμούν η επικοινωνία αυτή να γίνει μέσω τηλεφώνου.

Αρχικά, η αποχώρησή τους ήταν προγραμματισμένη για χθες Πέμπτη, ωστόσο σκόνταψε στην απεργία. Η επιστροφή τους στην Ελλάδα αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα απόψε το βράδυ.

Εξάλλου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο ραντεβού των επικεφαλής του κουαρτέτου με τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το Ασφαλιστικό.

Στόχος, όπως αναφέρουν παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών, είναι να έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του κειμένου των θεσμών το αργότερο έως την προσεχή Τρίτη και έως το Πάσχα να έχει ολοκληρωθεί και η συμφωνία.

 


iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή