xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές αλλαγές στην Περιφερειακή - Π.Α.ΘΕ. λόγω έργων

erga dromos

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Τρίτη 12 έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου

 

Στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης» που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Θεσ/νίκης – Αθηνών), από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Κ1) έως και ο ύψος της συμβολής του με τον συνδετήριο κλάδο (ανώνυμη οδός) της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και του αυτοκινητοδρόμου (ανατολικά του κόμβου Λαχαναγοράς), από την Τρίτη 12 έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου και μόνο κατά τις ώρες 19.00 έως 6.00 της επομένης.

Τα οχήματα που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη καθώς και εκείνα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο κλάδο εξόδου προς Θεσ/νίκη, θα εκτρέπονται μέσω της εξόδου προς Καλοχώρι στην οδό Ολύμπου και στην συνέχεια μέσω της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου θα εισέρχονται στην οδό 26ης Οκτωβρίου.

Τα οχήματα που κινούνται στην Περιφερειακή οδό από οδό Πόντου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη μέσω του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής – Α.Θ.Ε. (κόμβος Λαχαναγοράς), θα εκτρέπονται μέσω των κλάδων του ανισόπεδου κόμβου Κ-16 προς Καλοχώρι και στη συνέχεια θα κινούνται μέσω της Επαρχ. οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η παραπάνω Υπηρεσία, θα λάβει μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

επιστροφή στην κορυφή