ΡΟΗ 24/7:

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17 Απριλίου

174

Εκμυστηρεύσεις κι εξομολογήσεις

 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» στις εξελίξεις εξαρτάται από την υποστήριξη που σου παρέχουν κάποια κέντρα εξουσίας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σε ωθεί να αναζητήσεις κάθε είδους εναλλακτικές λύσεις για να ξεπεράσεις τις όποιες «αναποδιές» στην επικοινωνία σου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε αφήσει κάτι «μετέωρο» κι ίσως υπάρξει η βούληση να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία και στους δυο σας!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου ενισχύει την επιμονή σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις, ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» όλων εκείνων που αποτελούν τροχοπέδη για την ζωή σου –και δεν είναι λίγα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να «ζωντανέψει» μια παλιά πηγή εσόδων.
Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κινηθείς με βάση τα «θέλω» των άλλων. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» πρώτες!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν χωρούν ημίμετρα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης σηματοδοτεί την αναβίωση μιας συνεργασίας που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τα όποια κενά σου.
Ερωτικά
Ίσως έχεις την ευκαιρία να ξανανοίξεις ένα «κεφάλαιο» του παρελθόντος, ώστε να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, να θυμάσαι όμως ότι αυτός ο κύκλος της αναζήτησης θα κλείσει σε 2-3 μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ορίζει ένα κομβικό σημείο στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις ή απλά να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει. Επιπλέον, πίσω από τα ιδεολογικά προσχήματα για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, μπορεί να κρύβεται μια απόπειρα χειραγώγησής σου.
Ερωτικά
Αν βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να «φωτίσεις» κάποιες υποθέσεις και να διώξεις τους «κακούς» από την ζωή σου, πριν ολοκληρώσουν το υπονομευτικό έργο τους. Σε αυτό μάλιστα ίσως σε βοηθήσουν κάποιες πληροφορίες που θα σου δώσει ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και εμφανίζεται την πιο κατάλληλη στιγμή.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεών σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε έρευνες ή αναζητήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις σου. Αντίθετα, σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αναβιώσουν καλές και κακές στιγμές του παρελθόντος.
Ερωτικά
Κόντρα σε όσα «πλάθει» το μυαλό σου, η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα στο ποιο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις μην προχωρήσεις.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ανάδρομος Άρης σε καλεί να αξιοποιήσεις συσκευές ή μηχανήματα που έχουν περιέλθει σε αχρηστία, χωρίς όμως να έχουν «φάει τα ψωμιά τους». Για να επικεντρωθείς όμως σε αυτό θα πρέπει αναγκαστικά να αναθεωρήσεις ορισμένα από τα τρέχοντα σχέδιά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να επισπεύσει κάποια αναγκαία μέτρα στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Από τις λύπες στις χαρές –και αντιστρόφως- θα πηγαίνεις, μέχρι... νεωτέρας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν» και να είσαι σίγουρος/η πως οτιδήποτε απορρίψεις στην παρούσα φάση δεν θα το ξαναβρείς μπροστά σου! Πριν όμως κάνεις την «επανεκκίνησή» σου, καλό είναι να διευθετήσεις οριστικά μια οικονομική υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να σου εκμυστηρευτεί όλα εκείνα που θα... ήθελες πολύ να ξέρεις και τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, δεν ευνοούνται και τόσο οι νέες πρωτοβουλίες κι αν θες να πετύχεις κάτι σημαντικό είναι αναγκαίο να προετοιμάσεις πρώτα το έδαφος καλύπτοντας τα όποια κενά. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου ζητά να κάνεις μια ουσιαστική ενδοσκόπηση αλλά και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.
Ερωτικά
Η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε... βάλει σε σκέψεις, προς το παρόν όμως είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι σκοποί και οι προθέσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός «δικού σου» ανθρώπου, που φαίνεται να βρίσκεται σε κομβική φάση. Αλλά κι εσύ μπορεί να χρειαστεί να πιστοποιήσεις την ικανότητά σου να επιβιώνεις και στα δύσκολα. Παράλληλα, φαίνεται να αναβιώνει μια «ξεχασμένη» επαγγελματική προοπτική.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες όχι για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης και να εκμαιεύσεις τις πληροφορίες που θα σε προστατέψουν από μπελάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, διαγράφοντας οριστικά όλα αυτά που κουβαλάς και σε πληγώνουν ακόμη. Παράλληλα ο ανάδρομος Άρης μπορεί να αναβιώσει μια παλιά φιλία ή να συμβάλλει στην επανεκκίνηση ενός κύκλου συλλογικής δράσης.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για νέες πρωτοβουλίες αλλά κυρίως για διερευνητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις και να ισορροπήσεις τις σχέσεις σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς αλλά και γνωστούς/ες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν. Για να υπάρξουν όμως αποτελέσματα θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να ξεπεράσεις τις όποιες ανεπάρκειες του παρελθόντος.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες άγνωστες πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αναβιώσει ένα δυνατό πάθος.

Ημερήσιες προβλέψεις  από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

επιστροφή στην κορυφή