sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

EOT: Δράσεις προβολής σε Ιταλία και Βρετανία

xalkidikh-600x428

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για την τουριστική προώθηση της χώρας σε Ιταλία και Βρετανία.

 

Αναλυτικά, ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 19 Απριλίου στο Μιλάνο με σκοπό την προώθηση της ευρύτερης τουριστικής περιοχής της Μεσσηνίας, με αφορμή την έναρξη των πτήσεων για Καλαμάτα της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines (Μιλάνο – Καλαμάτα).

Επίσης, ο ΕΟΤ θα καλύψει μέρος των δαπανών για την έλευση στην Ελλάδα μεταξύ 20 Απριλίου και 13 Μαΐου του ταξιδιωτικό συντάκτη κ. John Malathronas.

Ειδικότερα, τις παραπάνω ημερομηνίες ο ταξιδιωτικής συντάκτης θα επισκεφθεί την Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, με σκοπό τη συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για τη δημοσίευση αφιερώματος για τη Σαντορίνη στο περιοδικό Sunday Times Travel Magazine, καθώς και για την επικαιροποίηση του περιεχομένου των οδηγών Rough Guides to Europe on a Budget.H δημοσίευση αφιερώματος για τη Σαντορίνη στο περιοδικό Sunday Times Travel Magazine (το οποίο έχει μηνιαία κυκλοφορία 30.000 αντίτυπα και αναγνωστικό κοινό υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου) θα γίνει στην ενότητα Instant Escapes, με στόχο την προβολή του νησιού ως ιδανικό προορισμό island break, εστιάζοντας στην ανεξερεύνητη πλευρά της Σαντορίνης. Προκειμένου για την επικαιροποίηση των οδηγών Rough Guides to Europe on a Budget, ο κ. Malathronas θα επισκεφθεί την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Η σειρά οδηγών έχει κυκλοφορία 20.000 αντίτυπα και απευθύνεται, κυρίως, σε νεανικό κοινό.

tornosnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 18 Απριλίου 2016 14:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προβολή της Χαλκιδικής στα ιταλικά ΜΜΕ »
επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr