ΡΟΗ 24/7:

Χάλκινο μετάλλιο για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΕΛ Αρναίας

gel arnaias

Αφού στέφθηκαν πρωταθλητές Χαλκιδικής, προκρίθηκαν στους αγώνες της Περιφέρειας για να φτάσουν στην 3η θέση πανελλαδικά

 

Την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σχολικών ομάδων και το χάλκινο μετάλλιο κατάφεραν να κατακτήσουν τα αγόρια του Γενικού Λυκείου Αρναίας, νικώντας χθες το 6 ΓΕΛ Λαμίας με 2-0.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΕΛ Αρναίας αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια Χαλκιδικής, αγωνίστηκε στη δεύτερη φάση του σχολικού πρωταθλήματος, σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και αφού προκρίθηκε στην τρίτη φάση όπου συμμετείχαν οι καλύτερες σχολικές ομάδες πανελλαδικά, κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση.
Οι μαθητές που συμμετείχαν στις διάφορες αποστολές κατά τη διάρκεια και των τριών φάσεων των αγώνων είναι: Μαλτέζος Αλέξανδρος, Πετάλλι Έλντιο, Ξεφτέρης Αθανάσιος, Καλαϊτζής Παύλος, Καράβατος Αναστάσιος, Κύρκος Ηλίας, Ιντρίζι Ερμάριο, Στόικος Αναστάσιος, Ξεφτέρης Γεώργιος, Τσιούκας Βύρων, Τσιόγκας Χρήστος, Οικονόμου Γεώργιος, Χασιώτης Κωνσταντίνος, Γκαγκάνης Δημήτριος, Τσιόγκας Κωνσταντίνος, Τσιουλάκης Αθανάσιος, Πασχάλης Παναγιώτης, Ευθυμούδης Κωνσταντίνος, Κεφαλάς Γεώργιος.
Στο πλευρό τους στάθηκαν πάντα οι καθηγήτριές τους Αφροδίτη Παπανικολάου και Σοφία Ντέμου, εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής του Γενικού Λυκείου Αρναίας.
Ο Δήμος Αριστοτέλη από την πλευρά του επαινεί και συγχαίρει όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής και εύχεται, με ανακοίνωσή του, η επιτυχία αυτή να δίνει την δύναμη για να πετύχουν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι του καθενός. "Ο Δήμος θα είναι αρωγός πάντα σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας, της καλλιέργεια του υγιούς ανταγωνισμού, καθώς και της ανάδειξης και διάδοσης της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού", καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

επιστροφή στην κορυφή