xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

KA

Άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και σε νησιωτικές περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 24 Απριλίου 2016. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ανατολικά ηπειρωτικά.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 11 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου Βόρειου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις που κατά περιόδους θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι 5 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε σήμερα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

meteo.gr/

επιστροφή στην κορυφή