xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Τι μπορείς να κάνεις αν έχεις επιχείρηση και «άποψη»;

apopsi-exw
Μπορείς να κάνεις τα πάντα, άμεσα και με το σωστό αποτέλεσμα!


Αν είσαι επιχειρηματίας και αυτή την στιγμή διαβάζεις τα όσα γράφω, το σίγουρο είναι πως θα σε απαλλάξω από περιττό τρέξιμο και θα σου δώσω την λύση που χρειάζεσαι... 

apopsi2Collage
Σήμερα, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από «άποψη» προβολής και διαφήμισης, μέσω υλικού.
Ας σκεφτούμε όμως παρέα, ποιά είναι τα κατάλληλα υλικά για να προβάλεις την επιχείρησή σου.
Αρχικά, μια κάρτα που στην ουσία είναι και η επαγγελματική σου ταυτότητα. Μείνε στα 3 χρώματα και σίγουρα πέρασέ την από πλαστικοποίηση. Έτσι θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Συνεχίζουμε με τον πιθανό κατάλογο της επιχείρησής σου. Αν είσαι εστιάτορας, σίγουρα χρειάζεσαι πεντακάθαρες φωτογραφιές πιάτων, μια σωστή γραμματοσειρά για τα κείμενά σου και το κατάλληλο χαρτί για να είναι ανθεκτικό.
apopsi1Collage
Αν θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω στον πελάτη σου, σκέψου το αναμνηστικό δωράκι που οικονομικά, δεν θα σου στοιχίσει και πολλά αλλά εκείνος θα το εκτιμήσει. Φρόντισε να είναι κάτι χρήσιμο, όπως είναι ο αναπτήρας...
Επέλεξε την στολή εργασίας του προσωπικού σου. Σίγουρα θα έχει καλύτερη εικόνα έτσι η επιχείρησή σου!

Αυτά, φίλε επιχειρηματία, είναι μόνο η αρχή και να είσαι σίγουρος πως αν διαθέτεις φαντασία και «άποψη», θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν πάλι η φαντασία σου είναι περιορισμένη δεν χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου. Μην ξεχνάς πως πάντα θα έχεις «άποψη».
apopsi3collage
Στην οδό Παναγίας Κορυφινής 11, από τις 8:30 το πρωί ο Λευτέρης και η Ιωάννα, βρίσκονται εκεί για κάθε τι που μπορεί να χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου.
Έντυπα, επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις, διαφημιστικά είδη, αυτοκόλητα και πολλές πολλές φρέσκιες ιδέες!

Εμείς, ως halkidikifocus, εδώ και χρόνια έχουμε την «άποψη» και δημιουργούμε περίφημα πράγματα!
Άλλωστε πολλοί από εσάς, 2 χρόνια τώρα έχετε στις κουζίνες σας τα βιβλιαράκια με τις συνταγές μας...
Επίσης, μας αναγνωρίζετε πλέον από μακριά μέχρι και στον δρόμο. Το αυτοκίνητό μας, είναι σήμα κατατεθέν και φυσικά έχει γίνει με «άποψη»!

apopsi4Collage

Άποψη press
Παναγίας Κορυφινής 11
τηλ: 23730 26021
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστότοπος: www.apopsipress.gr

apopsipress--

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2