Τι ξεφουρνίζουν στον Φούρνο του Στέλιου;
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Τσουρέκια Πασχαλινά!
Καθημερινά από τις πρώτες πρωινές ώρες, η υπέροχη μυρωδιά από μαχλέπι και κακουλέ ξεχύνετε στους δρόμους κι αν δεν έχεις καλοφάει κιόλας, άντε να κοιμηθείς! Φυσικά η "πηγή του κακού" είναι ο Φούρνος του Στέλιου..
Από νωρίς ξεκινάει το ζύμωμα, το ανέβασμα των ζυμών και έπειτα το φούρνισμα.
Τα τσουρέκια και οι Πασχαλινές κούκλες, θέλουν γνώση και μεράκι, κάτι που στον Φούρνο του Στέλιου, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Για να μην κουράζεσαι λοιπόν, μπορείς να αγοράσεις τα τσουρέκια σου και να τα δωρίσεις σε φίλους, συγγενείς ή ακόμα να τα απολαύσεις με τον πρωινό σου καφέ!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου