ΡΟΗ 24/7:

Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

 thumbnail cosmo photo

Τα ψηφιακά ακουστικά αντικατέστησαν τα αναλογικά προχωρώντας την τεχνολογία στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας βήματα μπροστά προσφέροντας στον ακοοπροθετιστή ευελιξία στις ρυθμίσεις και στον χρήστη πολλά πλεονεκτήματα.

 

 

Τα βασικά πλεονεκτήματα των ψηφιακών ακουστικών είναι:

* Πεντακάθαρος ήχος

* Συνδυασμός συχνοτήτων (χαμηλών και ψηλών)

* Προσαρμοστικότητα στα διαφορετικά περιβάλλοντα

* Εξάλειψη σφυριγμάτων (η ανάδραση σταματάει πριν καν συμβεί)

Η εξέλιξη των ακουστικών βαρηκοΐας όμως μπορεί να μας προσφέρει και άλλα επιπλέον καινοτόμα πλεονεκτήματα, όπως:

1) Την Επικάλυψη με Νανοτεχνολογικό Υλικό για προστασία του ακουστικού από την υγρασία και την σκόνη.

thumbnail nanocoating photo
2) Το Φίλτρο Ελάττωσης Θορύβου το οποίο διαχωρίζει τα ηχητικά κύματα του θορύβου και τα ελλατώνει έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η ομιλία αλλά και οι χρήσιμοι ήχοι του περιβάλλοντος.

3) Την Κατευθυντικότητα η οποία βοηθά το ακουστικό βαρηκοΐας, αυτόματα ή ρυθμίζοντάς το, να εστιάζει στην κατεύθυνση απ’ όπου προέρχεται η ομιλία.

4) Την Μετατόπιση Συχνοτήτων δίνει την ευκαιρία στους χρήστες που η ακουστότητα ψηλών συχνοτήτων είναι περιορισμένη να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες ομιλίας μέσω της απεικόνισής τους από περιοχές χαμηλότερων συχνοτήτων.

5) Τον Προσαρμοστή Περιβάλλοντος Ενίσχυσης Ήχων αναγνωρίζει το κάθε ηχητικό περιβάλλον και ενεργοποιεί αυτόματα τη ρύθμιση για την ενίσχυση που έχει προγραμματίσει ο ακοοπροθετιστής για το περιβάλλον αυτό. (π.χ. άλλη ρύθμιση κάνουμε για όταν χρήστης είναι μέσα στο σπίτι και άλλη ρύθμιση όταν βρίσκεται σε ένα θορυβώδες περιβάλλον. Το ακουστικό βαρηκοΐας μπορεί να εναλλάσσει αυτόματα αυτές τις δυο ρυθμίσεις, ανάλογα με το που βρίσκεται ο χρήστης).

6) Την Ear-to Ear Τεχνολογία προσφέρει στον χρήστη διπλής εφαρμογής την δυνατότητα να συγχρονίζονται μεταξύ του τα ακουστικά βαρηκοΐας σε οποιαδήποτε χειροκίνητη αλλαγή έντασης ή προγράμματος γίνεται σε ένα απο τα δυο.

7) Τον Διαχειριστή Εγκλιματισμού είναι μια ρύθμιση με την οποία τα ακουστικά βαρηκοΐας προσαρμόζουν σταδιακά την ενίσχυση των ήχων προκειμένου ο χρήστης σε εύλογο χρονικό διάστημα να συνηθίσει να ακούει ξανά καθαρά.

8) Την Ασύρματη Επικοινωνία που επιτρέπει την διασύνδεση των ακουστικών βαρηκοΐας με το τηλέφωνο, την τηλεόραση, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ακόμα και το στερεοφωνικό.

thumbnail photo wireless
9) Την Ηχοκάλυψη Εμβοών. Το ακουστικό βαρηκοΐας παράγει και εκπέμπει ήχους προσαρμοσμένους στις εμβοές του χρήστη με σκοπό να καλύψει την παρουσία τους ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την φυσική ακοή.

Ενημερωθείτε για τα ακουστικά βαρηκοΐας δοκιμάζοντας δωρεάν είτε στο Κατάστημά μας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής είτε κατ’ οίκον. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές τις Χαλκιδικής και τη Θεσσαλονίκη.

 

 katiras-katastima-

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 19 Μαϊος 2016 15:35
επιστροφή στην κορυφή