all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

«Εσώρουχα Μαριάνθη» για τα δώρα του καλοκαιριού

marianth-exw1
Και όχι μόνο!


Για την αγαπημένη σας φίλη που ετοιμάζεται να γεννήσει, τι καλύτερο από ένα άνετο νυχτικάκι και το πρώτο ρουχαλάκι του παιδιού; Για τον κολλητό σας που το πρόγραμμά του είναι βαρύ και όταν βρει χρόνο να πάει για μπάνιο, δεν θα έχει μαγιό. Ε, να το δώρο που θα του κάνετε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε νούμερα, στυλ και χρώματα για να του διαλέξετε το ιδανικό. Αλλά, και για τον σύντροφό σας, ένα νέο σετ εσώρουχα είναι ό,τι πρέπει.

nux-4
Μποξεράκια άνετα, σε διάφορα χρώματα, κι αν τα θέλετε πιο παιχνιδιάρικα, μπορείτε να βρείτε κάποια από αυτά με τα γουστόζικα μηνύματα πάνω. Και για την μαμά, που έφτιαξε το μπαλκονάκι της όμορφα και χρειάζεται κάτι αέρινο και άνετο να απολαμβάνει το καφεδάκι της; Πολλά όμορφα φορεματάκια για το σπίτι και την παραλία είναι στο κατάστημα και δεν θα ξέρετε ποιό να πρωτοδιαλέξετε. Και, τώρα, ήρθε η ώρα για την μικρή σας, που έχει γενέθλια. Ένα ή και παραπάνω καλοκαιρινά πιτζαμάκια, δροσερά βαμβακερά εσωρουχάκια και τρελιάρικα μαγιό για να είναι μοναδική και στην παραλία. Και όσο για εσάς; Χρειάζεστε μαγιό και καφτάνι.

set2
Μια γυναίκα, πάντα χρειάζεται κι άλλο μαγιό. Όσα και να έχει. Και, φυσικά, ένα καφτάνι, μια πουκαμίσα ή ένα παρεό που να ταιριάζουν με το νεό αυτό μαγιό.
Η Λίτσα και η Μαρία περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν, με χαρά και σε απόλυτη ετοιμότητα. 

επιστροφή στην κορυφή