Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε τραυματίας από την Κασσάνδρα στη Θεσσαλονίκη

aerochalkidiki03

Δύο αεροδιακομιδές την Κυριακή από το ΕΚΑΒ

Δύο αεροδιακομιδές, ενός 50χρονου άνδρα από την Χαλκιδική και ενός βρέφους από τον Βόλο, προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την Κυριακή το ΕΚΑΒ με το ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε άνδρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση από ύψος δύο μέτρων, ο οποίος, λόγω έλλειψης ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από εκεί στο Ιπποκράτειο.

Αντιστοίχως, αεροδιακομιδή έγινε το μεσημέρι από το νοσοκομείο Βόλου, ενός 12μηνου διασωληνομένου αγοριού, που λόγω επαναλαμβανόμενων επιληπτικών κρίσεων έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο.

Για τις αεροδιακομιδές, το ΕΚΑΒ χρησιμοποίησε το ελικόπτερο της πυροσβεστικής, στο πλαίσιο εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος ελέγχου και επιτήρησης του οδικού δικτύου κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος γίνεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή και μέχρι τον Σεπτέμβριο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2