ΡΟΗ 24/7:

Στο MiraMare για βουτιές και τσιμπολόγημα

miramare-exwfullo
Πάμε Παραλία Διονυσίου


Σημείο που το καλοκαίρι γεμίζει με Θεσσαλονικείς αλλά και τουρίστες, είναι η παραλία Διονυσίου. Πολλοί δε από αυτούς, είναι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες εδώ και χρόνια και ακόμα περισσότεροι έχουν προβεί και σε αγορά δεύτερης κατοικίας. Ο λόγος;

miramare-paralia
Ηρεμία, φύση, θάλασσα. Από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να επιλέξεις που θα ηρεμείς σε περίοδο άδειας από την βαβούρα της δουλειάς σου. Τους περισσότερους από αυτούς θα τους συναντήσουμε ως θαμώνες στο MiraMare.

club-miramare-
Γνωστή πιτσαρία και όχι μόνο στην περιοχή. Λευκό με τιρκουάζ κυριαρχούν παντού, μέχρι και στην παραλία. Διαθέτει ξαπλώστρες, μπαρ για εξυπηρέτηση στην ακτή και φυσικά σαλόνι εστιατορίου, αφού η κουζίνα του πλέον είναι γνωστή. Στο MiraMare, μπορείς να έχεις από σνακ έως και υπερπλήρες γεύμα.

miramare-trapezokathismata
fruits-miramare
Ξεκινάς με φρουτοσαλάτα στην παραλία για τις απαραίτητες βιταμίνες, συνεχίζεις με τοστάκι ή club sandwich με πατατούλες και όχι πατατάκια κι όσο περνάει η ώρα, η όρεξή σου μπορεί να ανοίξει για ουζομεζέδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες, της ώρας, πίτσες και κρέπες. Βασίλισσα όλων των πιάτων η γνωστή πιτσόπιτα η οποία κάθε χρόνο ταξιδεύει μέσω των τουριστών σε διάφορες χώρες!

pitsopita-1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΤΑΜΑΜ Πρόταση ημέρας; Κριθαρότο με γαρίδες »
επιστροφή στην κορυφή