Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Έρχεται το "The Thessaloniki Halkidiki Project"

14570504 1485043248178898 7986511748653264282 n

Μια φιλόδοξη προσπάθεια προβολής της Χαλκιδικής και της Β. Ελλάδας

Η Sigma Group είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή δύναμη στα ΜΜΕ στην Ελλάδα με απήχηση στο εξωτερικό, όσον αφορά το κομμάτι του τουρισμού, των εξαγωγών, της επιχειρηματικότητας, της τέχνης, του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας, της καθημερινότητας, της συμβουλευτικής, του κοινωνικού έργου, της εργασίας, με θέματα που αφορούν τη γυναίκα, το παιδί, τον άνδρα, την οικογένεια, τη σύγχρονη ζωή.

Πρόκειται για την σημαντικότερη εκπομπή του διαδικτύου στην Ελλάδα, με γνωστούς παρουσιαστές και σημαντικά τηλεοπτικά πρόσωπα απ΄όλες τις θέσεις και τους χώρους της Ελληνικής επικράτειας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙA PROMO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Action in Greece (ταινία - ντοκυμαντέρ σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ ) - The Thessaloniki - Halkidiki Project

Στο πλαίσιο της ένταξης της Ελλάδας στην Παγκοσμιοποίηση και των επικοινωνιών με ξένα ΜΜΕ, με σκοπό την διαφύλαξη του Greek Brand Name , η Sigma Media, έχει δημιουργήσει ένα project που καλύπτει την αθέατη πλευρά των τόπων της Βόρειας Ελλάδας κι ότι αφορά στο αρχαιολογικό, ιστορικό, λαογραφικό, γαστρονομικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν κι όλη την αθέατη πλευρά τους, με ήθη, έθιμα, παραδόσεις, τον γάμο, την έντονη ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, την σύγχρονη Βόρεια Ελλάδα { Northern Greek Leaders }, τις εμπορικές της δραστηριότητες αλλά κι άλλες λεπτομέρειες, που χαρακτηρίζουν την πλευρά του τόπου, που αγγίζει βαθιά το ξένο κοινό, το γόνιμο τουριστικό κοινό των επισκεπτών της βόρειας Ελλάδας.

Προβολή

Οι εκπομπές θα προβληθούν στην Sigma Online Television - σε συνεργασία με το Google και το Worldtv.com απ΄ των οποίων τους server εκπέμπει - στην πρώτη Παγκόσμια θέση διαδικτυακής τηλεθέασης απ΄όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Οι εκπομπές θα προσφερθούν Τιμής Ένεκεν σε δημόσιους και δημοτικούς φορείς με ενυπόγραφη άδεια εκ του νομικού τμήματος της Sigma με σκοπό την προβολή τους στο εξωτερικό. Επίσης, θα αποσταλούν σε 30 Ομίλους ΜΜΕ του εξωτερικού προς χρήση και προβολή για την διαφύλαξη του Greek brand name και την ενίσχυση της μεγαλύτερης πλουτοπαραγωγικής πηγής της Ελλάδας, τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Η φιλοξενία των 15 επικρατέστερων δημοσιογράφων του κόσμου απ΄την Sigma, για να απολαύσουν από κοντά τα τουριστικά project της Sigma και την ταινία ΈΚΛΕΙΨΗ - με την ολοκλήρωση των project - είναι απ΄τα πιο σημαντικά Παγκόσμια γεγονότα για τη χώρα μας.

Τα project θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με παρουσιάσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα για όλους τους μήνες του χρόνου. Επίσης, τα project της Sigma θα ανοίξουν το κομμάτι των εξαγωγών για Ελληνικά προιόντα και υπηρεσίες, προωθώντας οτιδήποτε μπορεί να ενισχύσει την Ελληνική αγορά οικονομικά.

Η Ελληνική γαστρονομία θα προβληθεί με προιόντα, με βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (με εξασφαλισμένα τα πνευματικά δικαιωμάτα των συμμετεχόντων απ΄το νομικό τμήμα της Sigma καθώς και με άλλους τρόπους προώθησης (gala στο εξωτερικό , εκδηλώσεις στο εξωτερικό , φεστιβάλ στο εξωτερικό , εκπομπές μαγειρικής για το εξωτερικό, συνεντεύξεις στο εξωτερικό κα).

Στο δημιουργικό του Project είναι και το μοναδικό concept Ancient Greek Fashion Show , όπου θα αναδείξουμε μέσα από επώνυμες πανέμορφες κυρίες της - Show biz , όλα τα είδη ένδυσης των γυναικών στην Αρχαία Βόρεια Ελλάδα και για όλες τις ηλικίες, με αποκορύφωμα το νυφικό που φορούσαν οι κυρίες στους Αρχαίους Γάμους.

Τα project θα παρουσιαστούν επίσημα και στο Λονδίνο στην μεγαλύτερη Έκθεση για τον τουρισμό που γίνεται στον κόσμο, στην World Travel Market, www.wtmlondon.comΠαγκόσμια κινηματογραφική - τουριστική ταινία ΕΚΛΕΙΨΗ#και ταυτόχρονα το πρώτο Παγκόσμιο Ελληνικό Web Serial ~ Η Sigma ετοιμάζει, με μεγάλα ονόματα ηθοποιών, την τουριστική κινηματογραφική ταινία - web serial ΕΚΛΕΙΨΗ Μαζί με το Project της Σαντορίνης, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί - ξεκινάνε και τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, τις Σέρρες , τη Δράμα και την Καβάλα, στην Κρήτη, στη Σύρο και στη Μύκονο, ολοκληρώνοντας το πρώτο τουριστικό πολύπτυχο.

Ακολουθούν άλλοι 9 σημαντικοί τόποι-σταθμοί της Ελλάδας, με αποκορύφωμα την Αθήνα, στο "The Athens Project". 

Το halkidikifocus.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

 

 

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr