ΡΟΗ 24/7:

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο και βίντεο)

Czo9WA3WIAALk4O

Επίσκεψη στο Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down - Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Άνθιμο

Στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Από το πρωί έξω από το Διοικητήριο είχαν συγκεντρωθεί εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Λιμάνι και στα καταστήματα Καρυπίδης, οι οποίοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου και ζήτησαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ωστόσο τους ενημέρωσαν ότι, λόγω φόρτου, δεν μπορεί να τους δεχτεί σήμερα ο κ. Τσίπρας και αυτό θα γίνει σε άλλη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, οπότε οι εργαζόμενοι αποχώρησαν.
Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Τσιφλίκης, ο οποίος έθεσε το θέμα της λειτουργίας του χώρου που έχει κατασκευαστεί πρόσφατα στη Καλαμαριά, ώστε να παρέχονται στα παιδιά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στο Γραφείο του με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

C1actE8XgAAZEdW

Η συνάντηση ορίστηκε μετά από αίτημα του Μητροπολίτη ο οποίος θέλησε να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό για θέματα αρμοδιότητας της τοπικής Εκκλησίας και συγκεκριμένα για την πορεία της υλοποίησης του σχεδιασμού της Μητρόπολης, σχετικά με το κτίριο του Ορφανοτροφείου της Τούμπας.

 

επιστροφή στην κορυφή