xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα στην Κασσάνδρα

xionia sx1

Μικροπροβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κασσάνδρας τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Μιλώντας στο halkidikifocus ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, τόνισε ότι καιρικά φαινόμενα τόσο μεγάλης έντασης είναι σπάνια για το «πρώτο πόδι» της Χαλκιδικής επισημαίνοντας ότι σήμερα Κυριακή, δεν σημειώνονται χιονοπτώσεις στην περιοχή, ωστόσο επικρατεί παγετός. Μάλιστα ο κ. Κυρίτσης σημείωσε ότι λόγω του παγετού έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης, τα οποία προσπαθεί ο Δήμος να αντιμετωπίσει.

«Ακριβώς λόγω του παγετού και τον έντονων καιρικών φαινομένων που είναι ασυνήθιστα για την περιοχή» τόνισε ο κ. Κυρίτσης, «ο Δήμος αποφάσισε να μη λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο».

Ωστόσο η απόφαση αυτή του Δήμου δεν αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κασσάνδρας διότι η προσέλευση σε αυτούς δεν είναι υποχρεωτική. Επίσης οι Διευθυντές των Σχολείων σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές του Δήμου φροντίζουν για την σταδιακή θέρμανση των κτηρίων από σήμερα το πρωί.

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 17:49
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2