Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Ο Γιώργος Σακκάς παρουσιάζει τα "Πρόσωπα"

prosklisi parousiasi sakka kafe mylou

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Σακκάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 1980 και από σχετικά μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη συγγραφή. Ξεκίνησε με ποιήματα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ιστορίες μυθοπλασίας.

Τον Αύγουστο του 2015 και έπειτα από χρόνια μάχη με την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον εαυτό του, ελευθερώθηκε με το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο του, το «και μετά, Σιωπή!», το οποίο τον βάπτισε συγγραφέα.

Το «ΠΡόΣΩΠΑ» είναι το δεύτερο και πιο επικίνδυνο, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, βιβλίο, διότι τον ώθησε σε υπόγεια του εαυτού του που αγνοούσε τον πυθμένα τους και που ίσως δεν εξερευνούσε ποτέ!

Μέσω της συγγραφής ανακαλύπτει και ένα κομμάτι από το παζλ της αυτό-ολοκλήρωσης και συνεργάζεται με τη ψυχή η οποία του δείχνει τον δρόμο.

Ένα ψυχολογικό θριλερ από το οποιο ξεπροβάλλει η μεταφυσική αναζήτηση του συγγραφέα αποκαλύπτοντας την αγωνία για τον κρυμμένο, βαθύ, διαχρονικό εαυτό του ανθρώπου, ο οποίος καθοδηγούμενος από σκοτεινές δυνάμεις της ψυχής, είναι ικανός για τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Η ύπαρξη καταδικάζεται ως η μόνη υπεύθυνη για τα δεινά που της επιβάλλονται.


Το Σαββατο 14 Ιανουαριου παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

συντονισμος: ΜΑΚΗΣ ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ

αφήγηση: Λάζαρος Πεταλούδης,

μουσική: Κωνσταντίνα Πάλλα

ομιλητές: Δέσποινα Πλούσιου, Μαρία Φουστελιεράκη

επιστροφή στην κορυφή