ΡΟΗ 24/7:

Papillon Coloré: Το πιο “γλυκό hot spot” των Ν. Μουδανιών

papillion1

Όταν η οικογενειακή παράδοση απογειώνει την ποιότητα και τη γεύση

Το νέο “hot spot” για γλυκούς πειρασμούς που άνοιξε πριν λίγο καιρό στο κέντρο των Μουδανιών ονομάζεται Papillon Coloré (χρωματιστές πεταλούδες) και θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια για τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο!

papillion2

Η πόλη απέκτησε ένα καινούργιο κατάστημα υψηλής αισθητικής στη Τζαβούρα 12 έναντι του ΟΤΕ, που φιλοξενεί όλες τις γλυκές ιδέες της ιδιοκτήτριάς του Ελεάνας Θεοδωρίδου και των έμπειρων συνεργατών της.

papillion3

Η νέα επιχειρηματίας που, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, αποφάσισε να επεκταθεί στα Ν. Μουδανιά - καθώς διαθέτει ήδη 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη - με μεγάλη οικογενειακή παράδοση στο χώρο της σοκολάτας και του γλυκού στοχεύει στον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας και γεύσης, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία γλυκών.

papillon toyrta

Εκεί μπορούμε να βρούμε χειροποίητα σοκολατάκια, πραλίνες Βελγίου, τούρτες, τούρτες με ζαχαρόπαστα, τούρτες cupcakes, σοκολατόπιτες, εκπληκτικής ποιότητας δεύτερα κεράσματα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και πολλές προτάσεις για όμορφα δωράκια!

papillion5

Τώρα το Πάσχα μάλιστα, βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε πασχαλινά σοκολατάκια, πασχαλινές πραλίνες, σοκολατένια γαρνιριστά αυγά, σοκολατένια αυγά με ζαχαρόπαστα σε πολλά σχέδια (όπως peppa pig, mickey και Minnie, Hellokitty, Star Wars, Spiderman, Mcquinn κτλ.) καθώς επίσης και σοκολατένιους λαγούς σε πολλά μεγέθη και σχέδια.

papillion4

Λαχταριστά μπισκοτάκια βουτύρου σε πασχαλινά σχέδια, διακοσμημένα με ζαχαρόπαστα, αλλά και πασχαλινά τσουρέκια με τη μοναδική σπιτική συνταγή τους, είτε απλά, είτε με κροκάν και σοκολάτα, είτε με ζαχαρόπαστα.

papillion6

Για να ολοκληρώσουμε το πασχαλινό μας δώρο, το Papillon Coloré διαθέτει χειροποίητες μοναδικές λαμπάδες, αλλά και πολλά άλλα, που ανακαλύπτουμε με μια επίσκεψή μας στο νέο και τόσο σοκολατένιο κατάστημα των Ν. Μουδανιών!

papillon lamp

papillion7

επιστροφή στην κορυφή