xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία την Κυριακή λόγω εργασιών

egnatia odos

Πώς θα κινουνται τα οχήματα

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου από τις 6.30 έως 10.30 θα εκτελεστούν εργασίες στο 324,5 χλμ. της Εγνατίας Οδού, στα πλαίσια του έργου της ¨ΑΔΜΗΕ Α.Ε.¨ «Καθαίρεση και απομάκρυνση των εναέριων καλωδίων».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εγνατίας Οδού από το ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας (περιοχή ΤΙΤΑΝ) έως τον Α/Κ Διαβατών.
-Συνεπεία του ανωτέρω θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξόδους της Εγνατίας Οδού προς Αθήνα στη περιοχή του Α/Κ Ευκαρπίας.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες της Εγνατίας Οδού από το ύψος του Α/Κ Διαβατών έως το ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας (περιοχή ΤΙΤΑΝ).
-Συνεπεία του ανωτέρω στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης στην περιοχή του Α/Κ Διαβατών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λωρίδα επιβράδυνσης του ρεύματος πορείας προς Έδεσσα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης καθώς και στη λωρίδα αναμονής του ρεύματος πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης που χρησιμοποιείται για την είσοδο των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες της Εγνατίας Οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση ως εξής:
-Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας προς Σέρρες θα εξέρχονται στο ύψος του Α/Κ Διαβατών προς την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Εδέσσης και ακολούθως στη Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
-Τα οχήματα που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στο ύψος του Α/Κ Ευκαρπίας(περιοχή ΤΙΤΑΝ) προς είσοδο πόλης και κατόπιν θα εισέρχονται στη Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα στην περιοχή της Αερογέφυρας Σταυρουπόλεως.
-Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά με σκοπό να εισέλθουν στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εγνατίας Οδού (Α/Κ Ευκαρπίας) θα εκτρέπονται προς τη Περιφερειακή Οδό (ρεύμα πορείας προς Αθήνα) στην περιοχή της Αερογέφυρας Σταυρουπόλεως.

Διακοπή κυκλοφορίας σε παράπλευρες οδούς: 

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην βόρεια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Θερμαϊκού μέχρι και το ύψος των εργασιών.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην νότια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Θερμαϊκού μέχρι και το ύψος των εργασιών.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην βόρεια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Προέκταση Μαιάνδρου μέχρι το ύψος των εργασιών.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην νότια παράπλευρο της Εγνατίας Οδού από τη συμβολή της με την οδό Προέκταση Μαιάνδρου μέχρι και το ύψος των εργασιών.
Στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για τις παρόδιες ιδιοκτησίες.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Προέκταση Μαιάνδρου, Θερμαϊκού και της Συμμαχικής Οδού.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν μέτρα τροχαίας από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από
τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

επιστροφή στην κορυφή