Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Άνω-κάτω η ΝΔ μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Τραγάκη

tragakis mitsotakis 1504622930

Εκτός ψηφοδελτίου ο γιος του με απόφαση Μητσοτάκη

«Θέμα Τραγάκη» προέκυψε στη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του προέδρου της να «κόψει» από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, το γιο του πρώην προέδρου της Βουλής. Αφορμή για την απόφαση που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε η συνέντευξη του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που υποστήριξε πως έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα βουλευτικά έδρανα και πως ο γιος του Παναγιώτης, θα θέσει υποψηφιότητα με τη «γαλάζια» παράταξη, αντί αυτού.

Ο Ι. Τραγάκης στην ίδια συνέντευξη σημειώνει πως την απόφασή του, «την έχει γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί».

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτός ότι «αδειάζει» το βουλευτή του κόμματός του, στέλνει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό της παράταξης για τις αποφάσεις και τον τρόπο που αυτές λαμβάνονται, ισχυροποιώντας το προφίλ του αρχηγού.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος».

επιστροφή στην κορυφή