Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Διαβεβαιώσεις για την πληρωμή των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

pappas oas8 sol

Δηλώσεις του προέδρου Στέλιου Παππά στην κρατική τηλεόραση

Τη διαβεβαίωση ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα λάβουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται μέχρι αύριο, έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ3.

Ερωτηθείς για την καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών των υπαλλήλων, ο κ. Παππάς τόνισε: "Τα λεφτά έχουν ήδη μπει στην τράπεζα και αν όχι σήμερα, μέχρι την Πέμπτη, θα έχουν μεταφερθεί στους λογαριασμούς των εργαζομένων".

Ο νέος πρόεδρος του δημόσιου πλέον ΟΑΣΘ μίλησε και για τους ελέγχους που πραγματοποιούσαν στα αστικά λεωφορεία ιδιώτες ελεγκτές, οι οποίοι, όπως είπε, κάποιες φορές επιδείκνυαν βίαιη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Οργανισμού, σχολίασε: "Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχε και βίαια συμπεριφορά. Λέω ρε παιδιά, δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά. Να κάνεις μια επίπληξη, να βεβαιώσεις παράβαση, αλλά να ασκείς και βία; Μήπως υπάρχει και τίποτα παραπάνω;"

Ο κ. Παππάς αποκάλυψε επίσης ότι από την έρευνα που διεξήγαγε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε κάθε πρόστιμο που βεβαιωνόταν σε επιβάτη που δεν είναι "κόψει" εισιτήριο, υπήρχε και ένα ποσό που δίνονταν στην εταιρεία που διεξήγαγε τους ελέγχους.

"Ρώτησα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και μου είπαν αποκλείεται. Και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι στα 60 ευρώ, όταν εισπράττονταν, υπήρχαν έξι ευρώ καπέλο" σχολίασε χαρακτηριστικά.

επιστροφή στην κορυφή