xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δελεαστικές τιμές για την εκπτωτική περίοδο από τους εμπόρους των Μουδανιών

moudania agora1

Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου

Με δελεαστικές τιμές οι έμποροι των Ν. Μουδανιών προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες για την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο, που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσει 10 μέρες, δηλαδή μέχρι τις 10 του μηνός.
Μιλώντας στο halkidikifocus η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Βαρβάρα Μαυροφρίδη (Κορίνα Ζολλά) επεσήμανε ότι η έλλειψη χρημάτων σε συνδυασμό με τον καλό καιρό που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα η αγορά να είναι «μουδιασμένη». «Είναι ευκαιρία - σημείωσε η κ. Μαυροφρίδη - ο κόσμος να μπορέσει να ψωνίσει χειμωνιάτικα είδη, αφού το 10ήμερο που ακολουθεί θα τα βρει σε καλές τιμές», υπογράμμισε, προτρέποντας του καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πραγματοποιούνταν στα Μουδανιά δύο φορές το χρόνο (Μάιο και Νοέμβριο) και διαρκούσαν 15 ημέρες. Ωστόσο από φέτος αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται τρεις φορές το χρόνο (Μάιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο) και να διαρκούν 10 ημέρες.
Να σημειώσουμε ότι την πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εκπτώσεων, σύμφωνα με τον νόμο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων. Δηλαδή «όσοι έμποροι το επιθυμούν μπορούν να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 5 Νοεμβρίου», σημείωσε ακόμη η κ. Μαυροφρίδη.
Τέλος, επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2