Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

"Σάρωσε" ο Γρηγόρης Τάσιος στις εκλογές της ΠΟΞ (ΦΩΤΟ)

POX 080

Πρώτος σε ψήφους στον κεντρικό συλλογικό φορέα των ξενοδόχων

Ακόμη μία σημαντική πρωτιά για τη Χαλκιδική σε ό,τι αφορά τον τομέα του τουρισμού. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του νομού Γρηγόρης Τάσιος ήρθε πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Σημειώνεται ότι στην απερχόμενη διοίκηση υπηρέτησε τον συγκεκριμένο φορέα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα. 

15621583 1864311903852500 8729991871128604043 n

Την Τετάρτη, διεξήχθη η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με αθρόα συμμετοχή Προέδρων και αντιπροσώπων των Ενώσεων-Μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

1. ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
2. ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
3. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
4. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
5. ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
6. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
7. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
8. ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
9. ΞΥΠΤΕΡΑ- ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
10. ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
11. ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12. ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Aναπληρωματικά Μέλη:
ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.

POX 108

Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

POX 116

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 08:49
επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr