Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

"Στον «βατήρα» για την αλλαγή «σελίδας» στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης"

FWTIADHS BE8 KONT

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού "Ένωση Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες"

Τον «οδικό χάρτη» των 12+1 αξόνων που έχει καταρτίσει η Ένωση Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες ενόψει των Επιμελητηριακών Εκλογών παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Φωτιάδης στη συνάντηση που είχε με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού, λίγες μέρες μετά την επίσημη κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

«Βρισκόμαστε μια ‘’ανάσα’’ από τη διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών, σε μία κρίσιμη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού. Η Ένωση Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες δίνει το ‘’παρών’’ σε αυτές τις εκλογές για το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διαφοροποιούμενη από τη βαλτωμένη και απαξιωμένη μέχρι τούδε λειτουργία του. Με καθαρή πρόταση, θέλουμε να δώσουμε μια πραγματική μάχη για την αλλαγή και το ύφος λειτουργίας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτιάδης και κάλεσε για ακόμη μία φορά τους υποψήφιους συμβούλους, οι οποίοι συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες, να δώσουν όλοι μαζί τον αγώνα ώστε «οι θέσεις του Συνδυασμού μας να γίνουν γνωστές στο ευρύ επιχειρηματικό κοινό της πόλης μας. Να πείσουμε τους συναδέλφους ότι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις αλλαγή ‘’σελίδας’’ στο ΒΕΘ, για ένα αξιόπιστο Επιμελητήριο που θα είναι δίπλα στον βιοτέχνη».

Στη διάρκεια της συνάντησης ακολούθησε συζήτηση μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση των εκλογών που –για το ΒΕΘ- θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ. Άλλωστε, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Φωτιάδης, η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του συνδυασμού αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στον οποίο θα στηριχτεί η «Ένωση Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες» για την υλοποίηση δράσεων που θα έχουν στο επίκεντρο τον βιοτέχνη και τον ελεύθερο επαγγελματία, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειωθεί ότι η «Ένωση Βιοτεχνών- Νέοι Ορίζοντες» με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο του ΒΕΘ τον Ιωάννη (Στάθη) Φωτιάδη συμμετέχει στις εκλογές, έχοντας συγκροτήσει έναν δυναμικό συνδυασμό 71 υποψηφίων συμβούλων. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν επιχειρηματίες με μακρά επιμελητηριακή και επαγγελματική εμπειρία, αλλά και νέοι από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που «αγκαλιάζει» το ΒΕΘ.

Η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων και των θέσεων του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΘ (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος).

επιστροφή στην κορυφή