xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Πέντε συλλήψεις για λαθραία στον Προμαχώνα

katasx pr812

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας

Πέντε άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, την Παρασκευή στον Προμαχώνα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς βρέθηκαν να μεταφέρουν λαθραία ποτά και τσιγάρα.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:
- Ένας 34χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 73,85 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 1.400 γραμμάρια καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 57χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 18,1 λίτρα αλκοολούχων ποτών, 1.970 γραμμάρια καπνού και 30 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 47χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του συνολικά 1.200 γραμμάρια καπνού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 70χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του συνολικά 30 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
- Ένας 60χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του συνολικά 48 πακέτα τσιγάρων και 600 γραμμάρια καπνού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

επιστροφή στην κορυφή