xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ν. Προποντίδας

silata 7818

Γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλες τις Δημοτικές κοινότητες

Οι φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων δέντρων και οι Χριστουγεννιάτικη γιορτές συνεχίζονται στο Δήμο Ν. Προποντίδας.

gwinia d

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου "άναψε" το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τοπική Κοινότητα Ν. Γωνιάς, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.
Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χορό, θεατρικά δρώμενα και πολύ μουσική διασκέδασαν τα παιδιά ενώ προσφέρθηκαν γλυκά και εδέσματα από τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου.

lakwma 7398

Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση και φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Λακκώματος.
Τα παιδιά διασκέδασαν με θεατρικά δρώμενα, πολύ χορό και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Προσφέρθηκαν ζεστό τσάι και κρασί και ο Αϊ Βασίλης πρόσφερε δώρα στα παιδιά.
Συμμετείχαν η Τοπική Κοινότητα, η Ενορία, ο Σύλλογος Ανατολικοθρακιωτών Λακκώματος ο “ Άγιος Μόδεστος”, ο Σύλλογος Ποντίων Λακκώματος, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Λακκώματος, o Αγροτικός Συνεταιρισμός Λακκώματος, Α.Σ.Διγενής Λακκώματος και ο Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ Καράτε Λακκώματος.

hraklia 7329

Παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε στην Ν. Ηράκλεια το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.
Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια απέδωσε η Δημοτική Χορωδία Ν. Ηράκλειας.

swsopoli 7457

Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση και φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε στη Σωζόπολη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.
Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και διασκέδασαν με θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια στο πνεύμα των Χριστουγέννων ενώ προσφέρθηκαν εδέσματα, ρακόμελο και ζεστό τσάι.

silata 7874

Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Τοπικής Κοινότητας Σιλλάτων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.
Χιλιάδες λαμπιόνια στόλισαν την κεντρική πλατεία ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό. Μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από το στολισμένο και φωταγωγημένο μύλο των ξωτικών, το σπίτι του ΆΪ Βασίλη και τη φωταγωγημένη φάτνη.
Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια απέδωσαν καταπληκτικά η Δημοτική Χορωδία Σιλλάτων και η Χορωδία Νεολαίας Σιλλάτων. Προσφέρθηκαν εδέσματα και κεράσματα από τις γυναίκες του χωριού ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιλλάτων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2