all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

Οπτικά ΟΠΤΟΤΥΠΟ... η λύση στον ήλιο!

gyal1

 Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γυαλιά ηλίου σε νέα μοντέλα για το 2018 από τα μεγαλύτερα Brands, στο κατάστημα οπτικών ΟΠΤΟΤΥΠΟ!

 

Το καλοκαίρι έφτασε και ο ήλιος δεν αστειεύεται. Για να μπορείτε να κοιτάτε τον ήλιο κατάματα, εμπιστευθείτε τα μάτια σας σε επιλεγμένα γυαλιά ηλίου από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως, που θα βρείτε στο κατάστημα οπτικών ΟΠΤΟΤΥΠΟ.

Must τάση και φέτος τα γυαλιά ηλίου τύπου pilot με unisex σκελετό, που μπορούν να φορεθούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και τα μεγαλύτερα γυαλιά τύπου pilot γνωστά ως aviator.

Τα μικροσκοπικά γυαλιά στρογγυλά ή μακρόστενα επανήλθαν φέτος στην μόδα, αλλά και τα oversized στρογγυλά, τετραγωνισμένα ή cat look, προσδίδουν μια έντονη θηλυκότητα σε κάθε τύπο γυναίκας.

Τάσεις πολλές και σε αντρικά και παιδικά γυαλιά ηλίου, με το χρώμα σε σκελετό και φακούς να πρωταγωνιστεί την φετινή χρονιά.

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο και στυλ, μέσα από την μεγάλη συλλογή επώνυμων γυαλιών ηλίου, που θα βρείτε στο κατάστημα οπτικών ΟΠΤΟΤΥΠΟ! 

gyal

gyal5

gyal4

gyal2

gyal3

Κατάστημα οπτικών ΟΠΤΟΤΥΠΟ  Δ. Τζαβούρα 21, Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 23565

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 12 Ιουνίου 2018 09:13
επιστροφή στην κορυφή