ΡΟΗ 24/7:

Ξέφρενη Γιορτή Αποφοίτησης με Onirama (φωτο)

onirama 1

Τα 18α γενέθλιά του γιόρτασε χθες βράδυ το συγκρότημα με τους μαθητές του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Μια ανεπανάληπτη λήξη της σχολικής χρονιάς χάρισαν χθες βράδυ με τις μουσικές τους οι Onirama στους περίπου 2.500 μαθητές του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, σβήνοντας επί σκηνής 18 κεράκια στη γενέθλια τούρτα ενηλικίωσής τους, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών).

thumbnail onirama 5

Στη συναυλία, που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Νεάπολης και όχι μόνο, καθώς σε αυτήν βρέθηκαν μαθητές κάθε ηλικίας αλλά και γονείς με μικρότερα παιδιά, κυριάρχησε ο δυνατός παλμός με το κοινό να τραγουδά κάθε τραγούδι των Onirama και να επευφημεί τα μέλη του συγκροτήματος σε κάθε νεύμα προς το πλήθος.

onirama 4

Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στα παρασκήνια με τα μέλη του συγκροτήματος αλλά και με αρκετούς μαθητές που έσπευσαν να διασκεδάσουν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για μια βραδιά με ξέφρενο χορό, άφθονο τραγούδι και διάχυτη χαρά. Την έναρξη της Γιορτής Αποφοίτησης έκανε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. Δημήτρης Απατσίδης ο οποίος στη συνέχεια μαζί με τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν στους μαθητές «καλό καλοκαίρι».

onirama 8

Οι Onirama ανέβηκαν στη σκηνή συνοδευόμενοι από ένα ένθερμο χειροκρότημα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών κάτω από το φως του φεγγαριού με τους μαθητές και τις μαθήτριες να μη σταματούν λεπτό να απαθανατίζουν τις στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα και να λικνίζονται σε κάθε ρυθμό που άγγιζαν οι νότες τους. Η βραδιά κύλησε ρυθμικά, με το συγκρότημα να τραγουδά όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και πολλές διασκευές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ τα μέλη του συγκροτήματος δεν σταμάτησαν λεπτό να συνδιαλέγονται με το κοινό λεκτικά είτε… φωτογραφικά καλώντας τους σε ένα διαδραστικό παιχνίδι που κορυφώθηκε και αποτυπώθηκε σε μια «selfie» που ανήρτησαν στους λογαριασμούς των Onirama στα social media.

onirama 18

Τη χθεσινοβραδινή συναυλία, που διοργάνωσε δωρεάν ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, συντόνισε το δυναμικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ.), ενώ σημαντική ήταν επίσης η παρουσία της Ε.ΔΟ.ΜΑΚ.

επιστροφή στην κορυφή