ΡΟΗ 24/7:

Με 5-0 νίκησε ο Διγενής Λακκώματος τον Αετό μέσα στη Φούρκα

digenis fourka

 

Με ξέσπασμα 18 λεπτών στο δεύτερο μέρος, ο Διγενής σημείωσε ευρεία νίκη πετυχαίνοντας τις 3 στις 3 νίκες εκτός έδρας, με τέρματα 9-2. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι του Θόδωρου Σουγιουλτζή ήταν «φλύαροι» και οι γηπεδούχοι του Βαλέριου Ακριτίδη έχασαν τις κλασικές ευκαιρίες. Πράγματι, ο Βασίλης Μπούρκας κράτησε όρθιο το Λάκκωμα, αποκρούοντας σωτήρια σε τετ-α-τετ (5΄) την προσπάθεια του Λιάπη οπως και στο (15΄), αλλά και στο 43΄, όταν με υπερένταση έδιωξε στο δυνατό σουτ του Νταή σε κόρνερ. Ενδιάμεσα (21΄) ο 17χρονος Αλέξανδρος Γιαλετζής με απευθείας κόρνερ πέτυχε το 0-1. Η είσοδος του Ζαχαριάδη στην επανάληψη αποδείχθηκε ευεργετική, έτσι στο 53΄ σέντρα του Μπάφα κι ο Ντάσι με δυνατό σουτ το 0-2, στο 56΄ ο Βέντζιος έβγαλε σε θέση βολής τον Παπαφλωράτο, που δεν αστόχησε (0-3), ενώ στο 61΄ ο Βέντζιος τροφοδότησε τον Γιαλετζή, που από θέση πλάγια εκτός περιοχής με δυνατό, ευθύβολο σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 70΄ κόρνερ του Γιαλετζή και με προβολή ο Ζαχαριάδης έκλεισε το σκορ. Άριστη η διαιτησία του Κασαμπαλή (Γούτας, Κλάψας). Κορυφαίοι οι Σαμαράς, Νταής, Λιτζερίνος, Φασούλας, Μίνγκα (από Αετό), Μπούρκας, Βέντζιος, Γιαλετζής, Μπάφας, Ζαχαριάδης, Παπαφλωράτος, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι που έπαιξαν (από Διγενή).

Οι συνθέσεις

ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ: (Βαλέριος Ακριτίδης) Σαμαράς, Σειρανίδης Ηλ., Σειρανίδης Δ, Φασούλας, Λιτζερίνος Μ., Χέτι, Κωνσταντάκης, Μίνγκα (61΄ Παπαγιάννης), Καζανόπουλος (52΄ Ρίτσα), Νταής (59΄ Σταμπουλής), Λιάπης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Θεόδωρος Σουγιουλτζής), Μπούρκας, Μπάφας, Τσουτσούδης (65΄ Χασαπίδης), Παπαφλωράτος, Μεσιάρης, Ούτσα (46΄ Ζαχαριάδης), Γιαλετζής, Βέντζιος, Ντάσι, Ξανθινίδης 65΄ Φραγκιουδάκης), Δούμας.

 

digenhs-fc.blogspot.gr

επιστροφή στην κορυφή