ΡΟΗ 24/7:

Ο "Βυθισμένος ουρανός" της Κικής Τσιλιγγερίδου

KIKH TSILIGGERIDOY BYTHISMENOS OYRANOS 19pbl

Η δημοσιογράφος παρουσιάζει το βιβλίο της στις 29/3

Οι Εκδόσεις Bell και τα Public διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του μυθιστορήματος "Βυθισμένος ουρανός" της Κικής Τσιλιγγερίδου, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Public (Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Αποστόλου (αξιωματικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης) και ο δημοσιογράφος Άρης Δημοκίδης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Λίγους μόλις μήνες μετά τον ερχομό της στην Ελλάδα από την Αμερική και τη μυστική αντιτρομοκρατική υπηρεσία του FBI στην οποία εργαζόταν, η αινιγματική τριανταπεντάχρονη με το λευκό δέρμα, τα κόκκινα μαλλιά και τα γυαλιά ηλίου που δεν βγαίνουν στιγμή από τα μάτια της, θα ψάξει για τον αινιγματικό δολοφόνο με τον δικό της ανορθόδοξο τρόπο. Βίαιη, μονομανής, με μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα και καθόλου πολιτικά ορθή, η Στέλλα Άνταμς δεν θα απαιτήσει μόνο από τους συνεργάτες της την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά θα μπλεχτεί και η ίδια επικίνδυνα βαθιά σε αυτήν.

H Κική Τσιλιγγερίδου γεννήθηκε στην Τσεχία, όπου και έζησε μέχρι τα έξι της χρόνια. Μεγάλωσε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στον ημερήσιο Τύπο. Από το καλοκαίρι του 2017, ζει μόνιμα στην Πράγα. Ο "Βυθισμένος ουρανός", πρώτη περιπέτεια της αστυνομικής τριλογίας με ηρωίδα την αστυνόμο Στέλλα Άνταμς, είναι και το πρώτο της βιβλίο.

επιστροφή στην κορυφή