xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δωρεά ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μετάλλων στην ΕΛ.ΑΣ.

2019 04 18 met1

Από το Γραφείο Ασφαλείας της Αμερικανικής Διπλωματικής Αποστολής στην Ελλάδα

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, το Γραφείο Ασφαλείας της Αμερικανικής Διπλωματικής Αποστολής στην Ελλάδα πραγματοποίησε δωρεά 4 ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων στην Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, αφού εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του για την εν λόγω δωρεά που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια των πολιτών, απένειμε στον Υποδιευθυντή του Γραφείου Ασφαλείας της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Wade De Witt, τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ένδειξη αναγνώρισης της ανιδιοτελούς αυτής προσφοράς.
Στην εκδήλωση παρέστη o Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Αμερικανικής Διπλωματικής Αποστολής, προσέφερε με τη σειρά του αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκης, Gregory W. Pfleger,Jr, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της Διπλωματικής Αποστολής.

2019 04 18 met2

επιστροφή στην κορυφή