xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

Στον "αέρα" το νέο website της SUZUKI MARINE

SUZUKI MARINE WEB

Το ανανεωμένο εικαστικό και το εμπλουτισμένο περιεχόμενό του θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες του νέου site των εξωλέμβιων μηχανών της SUZUKI MARINE, στη διεύθυνση www.suzuki-marine.gr

Με τη νέα, δυναμική εμφάνιση και τις φιλικές στο χρήστη λειτουργίες του site, η SUZUKI MARINE στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών της, σχετικά με θέματα που αφορούν τις εξωλέμβιες μηχανές της εταιρείας, την τεχνολογία τους αλλά και χρηστικές πληροφορίες, όπως το δίκτυο αντιπροσώπων. Παράλληλα το νέο site θα αναβαθμίζεται και θα ενημερώνεται συνεχώς, ούτως ώστε ο επισκέπτης να είναι πάντα ενημερωμένος για τα νέα της μάρκας, σε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται πλήρως στην σύγχρονη αισθητική του internet.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα.

επιστροφή στην κορυφή