xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

H Goodyear είναι ο επίσημος συνεργάτης ελαστικών του Land Rover

500 pierrejohne8291 999133

Σχεδιασμός για τα πλέον δυσπρόσιτα εδάφη

Τα ελαστικά Goodyear Wrangler DuraTrac κάνουν επίδειξη της δυναμικής τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού 2.000 χιλιομέτρων σε δύσβατους αφρικανικούς δρόμους, εξοπλίζοντας 16 οχήματα Land Rover Discovery. Οι συμμετέχοντες που θα διασχίσουν το εθνικό πάρκο Kavango-Zambezi (Kaza) θα βασιστούν στα ελαστικά της Goodyear για να κατακτήσουν τα δυσπρόσιτα εδάφη του δεύτερου μεγαλύτερου φυσικού καταφυγίου στον κόσμο.

Η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί το Land Rover Experience, το οποίο πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια, είναι το εθνικό πάρκο Kavango-Zambezi, το δεύτερο μεγαλύτερο φυσικό καταφύγιο του κόσμου, το οποίο εκτείνεται σε τμήματα των χωρών της Νότιας Αφρικής όπως η Αγκόλα, η Μποτσουάνα, η Ναμίμπια, η Ζάμπια και η Ζιμπάμπουε. Τα ελαστικά Wrangler DuraTrac θα εξοπλίσουν το Land Rover Discovery - το οποίο έχει αποδείξει την ευελιξία και την αντοχή του σε αμέτρητες περιπετειώδης αποστολές σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να θαυμάσουν την άγρια φύση, να απολαύσουν γεύσεις από την τοπική κουζίνα και να επισκεφθούν τους Καταρράκτες της Βικτωρίας, που είναι οι μεγαλύτεροι καταρράκτες στον κόσμο.

Εκτός από το να γνωρίσουν τις χώρες, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους ανθρώπους και θα μυηθούν εις βάθος στους πολιτισμούς και την παράδοσή τους. Επίσης, θα βιώσουν εμπειρίες, όπως η συμμετοχή σε δράσεις για τη βιωσιμότητα και τη διατήρηση του ζωικού και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν πείσει τη WWF και τη γερμανική τράπεζα ανάπτυξης KfW να υποστηρίξουν το καταφύγιο άγριας ζωής του Kaza.

Το ελαστικό Goodyear Wrangler DuraTrac έχει σχεδιαστεί για να αντεπεξέρχεται στα πλέον δυσπρόσιτα εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των απότομων αμμωδών πλαγιών και διαδρομών, των ακανθωδών θάμνων της σαβάνας και των δρόμων με χαλίκια που καλύπτονται από βλάστηση, τα οποία οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους. Για τα off-road τμήματα της διαδρομής, οι οδηγοί μπορούν να επωφεληθούν από την Τεχνολογία TracyGroove της Goodyear, η οποία βελτιώνει την πρόσφυση στη λάσπη. Επίσης, τα ελαστικά Wrangler DuraTrac έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνούν εμπόδια που φτάνουν στο ύψος του κράσπεδου, απομακρύνοντας γρήγορα το χαλίκι, το χώμα και τη λάσπη βελτιώνοντας έτσι αυτόματα την πρόσφυση και την πλευρική σταθερότητα του οχήματος και παράλληλα μειώνοντας το θόρυβο του δρόμου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προμηθεύουμε το Land Rover Experience Tour με τα ελαστικά Wrangler DuraTrac», δήλωσε ο Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer Europe της Goodyear. «Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ότι όταν η Land Rover θέλει να πιέσει τα οχήματά της στα όρια, χρησιμοποιεί τα ελαστικά της Goodyear».

Ο Christian Löer, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της Jaguar Land Rover Γερμανίας είπε: «Η σχέση μας με την Goodyear ξεκίνησε πριν πολλές δεκαετίες, όταν τοποθετήσαμε τα ελαστικά τους στο πρώτο μας Range Rover. Αυτή η σχέση συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την ανάπτυξη ελαστικών επόμενης γενιάς για τα νεότερα μας οχήματα, όπως το νέο Land Rover Defender. Είναι αυτονόητο ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που η Goodyear εξοπλίζει τα οχήματα Land Rover Discovery σε αυτό το ταξίδι».

επιστροφή στην κορυφή