xomatourgika-banavas
ΡΟΗ 24/7:

Tο νέο, πολυτελές Nissan Patrol, “πάτησε” στην Αυστραλία

Nissan Patrol

Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και νέες προηγμένες τεχνολογίες, η ναυαρχίδα της Nissan στα SUVs, προσφέρει ακόμη υψηλότερα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας

Μετά την Μέση Ανατολή, το νέο Nissan Patrol 2020 είναι εμπορικά διαθέσιμο και στην αγορά της Αυστραλίας, με βελτιώσεις που θα προσφέρουν στους τυχερούς αγοραστές ακόμη υψηλότερα επίπεδα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Το νέο Patrol διαθέτει εντυπωσιακό νέο σχεδιασμό, βελτιωμένα χαρακτηριστικά πολυτέλειας και τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility. Ταυτόχρονα, το νέο Nissan Patrol διατηρεί τις εξαιρετικές δυνατότητές του "Go Anywhere" (να πηγαίνει δηλαδή παντού), όπως και κορυφαία επίπεδα ισχύος στην κατηγορία.

Το Nissan Patrol αποτελεί το ορόσημο της κληρονομιάς SUV της Nissan, καθώς από το 1951, όπου και λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά, έχει αγαπηθεί από γενιές πιστών πελατών που αγόρασαν περίπου 1,9 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Γνωστό για την αντοχή, την αξιοπιστία, τον πολυτελή χαρακτήρα, την ασφάλεια, την άνεση και τις επιδόσεις που προσφέρει, το Patrol παραμένει η ναυαρχίδα της διευρυμένης γκάμας των 4x4 της Nissan.

Σχεδιασμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια για να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης στον πλανήτη, με τα χρόνια, το Nissan Patrol έχει “χτίσει” επάξια το όνομά του. Το Patrol μπορεί να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο άνεσης είτε σε ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο, ή σε μια εξόρμηση στα βάθη της ερήμου.

Στις σχεδιαστικές αλλαγές της “υπογραφής” του νέου Patrol περιλαμβάνεται φυσικά η μάσκα V-motion της Nissan, που υιοθετεί ένα νέο ύφος για τα SUV. Μαζί με τους νέους προβολείς LED σχήματος μπούμερανγκ, η επανασχεδιασμένη μάσκα τονίζει το ισχυρό, γωνιακό μέτωπο του Patrol.

Στο πίσω μέρος, τα νέα φώτα του Patrol φέρουν επίσης το σχήμα του μπούμερανγκ. Είναι αρμονικά ενσωματωμένα μαζί με μια μεγάλη πινακίδα χρωμίου και δείκτες κατεύθυνσης διαδοχικού φωτισμού (φλας). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελευταίοι, πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά σε όχημα της Nissan.

Στο εσωτερικό, τα νέα δερμάτινα καθίσματα με ραφές σε μοτίβο διαμαντιού, διαθέτουν πρόσθετες επενδύσεις, προσφέροντας μια αξεπέραστη αίσθηση πολυτέλειας, , όπως και το νέο τιμόνι που είναι ραμμένο στο χέρι. Επιπλέον, ο τριζωνικός κλιματισμός και η ηλεκτρικά υποβοηθούμενη οσφυϊκή υποστήριξη είναι μερικά από τα premium χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Οι σημαντικές επεμβάσεις στο αμάξωμα για τη μείωση του θορύβου και των κραδασμών, οδηγούν σε μια πιο ήσυχη, πιο ευχάριστη καμπίνα. Τα βελτιωμένα συστήματα ψύξης και διανομής της ροής του αέρα, διαμορφώνουν αποτελεσματικά την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα, ακόμα και στις ακραίες θερμοκρασίες της Ωκεανίας.

Το νέο Nissan Patrol ξεχωρίζει επίσης για την εκτεταμένη σειρά προηγμένων τεχνολογιών προστασίας και ασφάλειας των επιβατών. Εκτός από τις ήδη διαθέσιμες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, το νέο Patrol διαθέτει έξυπνο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, καθώς και έξυπνο σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης.

Το παντός εδάφους Patrol, προσφέρεται στην αγορά της Αυστραλίας με τον πανίσχυρο κινητήρα βενζίνης V8 5.6 λίτρων, αποδίδοντας 400 ίππους και 560 Nm ροπής, συνοδευόμενο από ένα αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων με manual mode και Adaptive Shift Control (ASC).

Στα της τετρακίνησης, το σύστημα All-Mode 4X4 επιτρέπει στους οδηγούς να αλλάζουν τις λειτουργίες του για να χειρίζονται αποτελεσματικά τις μεταβαλλόμενες συνθήκες οδήγησης, εντός και εκτός δρόμου. Με το Hydraulic Motion Control, που διατίθεται στις εκδόσεις με τον κινητήρα V8, εξασφαλίζεται μια πιο άνετη οδήγηση, χάρη στη βελτιωμένη ανάρτηση και τη μείωση των κραδασμών.

επιστροφή στην κορυφή