ΡΟΗ 24/7:

Φρεσκοψημένο ψωμί ψωμάκι...

cvmi10

Τα παραδοσιακά γεωργιανά ψωμιά, αρτοποιήματα και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά είναι αυτό που κάνει την διαφορά στο αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο "ψωμί ψωμάκι".

Σε ένα χώρο όπου συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο αφού πέρα από τον σύγχρονο φούρνο θα βρείτε και τον μοναδικό σε όλη την Χαλκιδική παραδοσιακό φούρνο τύπου "πηγάδι" για να απολαύσετε ζεστό και αφράτο το "λάβας" δηλ. το παραδοσιακό γεωργιανό ψωμί!

cvmi4

cvmi5

cvmi1

Αυτό που κάνει το ψωμί αυτό να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι όλα γίνονται όπως επιτάσσει η παράδοση αλλά και άλλες παραδοσιακές ποντιακές συνταγές σε πίτες και γλυκίσματα όπως είναι το χατσαπούρι και το  πιροσκί, το τρουμπότσκι και το μεντόγκ που αρέσουν πολύ!

cvmi3

cvmi6

Φυσικά στο "ψωμί ψωμάκι" θα βρείτε όλα τα είδη ψωμιών καθώς και μεγάλη ποικιλία σε πίτες, σφολιατοειδή, κουλούρια, κρουασάν και τσουρέκια που είναι μερικές μόνο από τις καθημερινές λιχουδιές που ξεφουρνίζει το "ψωμί ψωμάκι"!

cvmi2

Χυμοί και αναψυκτικά της Γεωργίας, ψυγείο με γαλακτομικά προϊόντα και μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά γλυκά, τούρτες και κεράσματα ολοκληρώνουν την γκάμα των προϊόντων που μπορούμε να απολαύσουμε καθημερινά κάνοντας μια στάση στο "ψωμί ψωμάκι"...

Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο "ψωμί ψωμάκι"

Θεσσαλονίκης 47, Ν. Μουδανιά

Τηλ. 6946929291

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 12:15
επιστροφή στην κορυφή