all about beauty

ΡΟΗ 24/7:

ΟΠΤΟΤΥΠΟ τάσεις γυαλιών ηλίου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020

zew

Αν αναρωτιέστε ποιές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020, απλά επισκεφθείτε το κατάστημα οπτικών ειδών "ΟΠΤΟΤΥΠΟ" του Χρ. Κίτσου στα Ν. Μουδανιά.

 

Και φέτος οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές προτείνουν κλασικά και διαχρονικά σχήματα γυαλιών χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι πιο μοδάτες και εντυπωσιακές επιλογές.

Μικρά και μεγάλα γυαλιά, σκελετοί από κόκκαλο και μέταλλο, διάφανοι, χρωματιστοί και φακοί καθρέφτες... όλα παίζουν , ανάλογα με το στυλ, την διάθεση και την προσωπικότητα μας.

zew3

zew4

zew7

zew6

 Φυσικά δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι έχουμε μπει στην Άνοιξη και τα μάτια μας χρειάζονται την μέγιστη προστασία από τον ήλιο... ας το κάνουμε λοιπόν με στυλ! Στο κατάστημα οπτικών ειδών "ΟΠΤΟΤΥΠΟ" θα βρούμε την απόλυτη προστασία για τα μάτια μας μέσα από μια πλούσια γκάμα επώνυμων γυαλιών ηλίου!

Κατάστημα οπτικών ειδών "ΟΠΤΟΤΥΠΟ"

Δ. Τζαβούρα 21, Ν. Μουδανιά

website: optotypo.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

επιστροφή στην κορυφή