sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

"Η σεζόν δεν έχει χαθεί" υποστηρίζει η TUI

tui dreamliner close scaled e1583944989480

Αισιόδοξα μηνύματα από τον κορυφαίο τουριστικό οργανισμό

«Δεν θεωρούμε ότι η σεζόν είναι χαμένη» δηλώνει ο Γιώργος Δήμας, επικεφαλής της TUI για Ελλάδα, Ισλανδία και Λαπωνία, υπογραμμίζοντας ότι «η αυξημένη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του ομίλου είναι μια ακόμα απόδειξη του σταθερού ενδιαφέροντος για ταξίδια και διακοπές σε καλοκαιρινούς προορισμούς».

«Οι διακοπές μας συνεχίζουν να πωλούνται για το καλοκαίρι του 2020 και το χειμώνα 2020/21 σε όλες τις χώρες προέλευσης του Ομίλου» αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσθέτοντας πως το καλοκαίρι του 2021 είναι ήδη προς πώληση στις περισσότερες από τις αγορές μας, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Η TUI, σύμφωνα με τον κ. Δήμα, επικεντρώνεται στην από κοινού προσπάθεια με τους συνεργάτες που βρίσκονται σε ταξιδιωτικούς προορισμούς έτσι ώστε να διασφαλίσει την ομαλή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της μετά τη χαλάρωση των μέτρων και των ταξιδιωτικών περιορισμών που ορίστηκαν λόγω της Covid 19 και επηρέασαν τόσο τις αγορές όσο και τους προορισμούς. Παράλληλα, όπως αναφέρει, η TUI εργάστηκε μαζί με τους ξενοδόχους με σκοπό να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση με συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και προϋποθέσεις με στόχο να είμαστε όλοι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα της άρσης των ταξιδιωτικών οδηγιών.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς και σχεδιάζουμε δράσεις για την αύξηση της ζήτησης και την τόνωση των πωλήσεων σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Με την επανεκκίνηση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και πάλι το καλύτερο διαθέσιμο προϊόν για τους πελάτες μας» υπογραμμίζει.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr