Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΤΟΤΥΠΟ για εκπτώσεις που σας βάζουν τα γυαλιά...

zeus4

Εκμεταλευτείτε τις θερινές εκπτώσεις του ΟΠΤΟΤΥΠΟ που φτάνουν έως και 50% και δώστε στα μάτια σας την προστασία που χρειάζονται, μέσα από μια μεγάλη συλλογή επώνυμων γυαλιών ηλίου!

Τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι που δίνει την extra πινελιά στο στυλ μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την προστασία των ματιών μας, η χρήση τους είναι απαραίτητη όλο τον χρόνο. Η έκθεση στον ήλιο χωρίς την απαραίτητη προστασία μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοβαρή για την υγεία των ματιών μας οπότε είναι σημαντικό να φοράμε γυαλιά ηλίου καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο ήλιος είναι πιο δυνατός. Η επιλογή γυαλιών ηλίου δεν πρέπει να γίνεται επιπόλαια, το ιδανικό είναι να μας κατευθύνει κάποιος ειδικός οπτικός.

zeus3

zeus1

zeus5

zeus

Στο  κατάστημα οπτικών ειδών ΟΠΤΟΤΥΠΟ του Χρ. Κίτσου θα βρείτε μέσα από τις νέες τάσεις Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020  μόνο εξαιρετικής ποιότητας γυαλιά ηλίου, από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους, σε ασυναγώνιστες εκπτωτικές τιμές!

Κατάστημα οπτικών ειδών ΟΠΤΟΤΥΠΟ

Δ. Τζαβούρα 21, Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 23565

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: optotypo.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 14 Ιουλίου 2020 12:46

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020