ΡΟΗ 24/7:

Προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ!

spala4

Στο κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ στα Ν. Μουδανιά  ενώ τα μαχαίρια ακονίζονται και το μεράκι και η φαντασία περισεύει, τα ψυγεία και οι βιτρίνες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις γιορτινές προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι! 

 

Μπορεί φέτος οι συνθήκες να μην επιτρέπουν πολύ κόσμο στο γιορτινό τραπέζι αλλά όπως και να το κάνουμε κρατάμε τις παραδόσεις και έστω και οικογενειακά δεν θα λείψουν από το γιορτινό μενού τα επιλεγμένα ελληνικά κρέατα σε κλασικά δοκιμασμένες συνταγές αλλά και πιο μοντέρνες με βάση το καλό κρέας.

spala6

Σταθερή αξία στον χρόνο τα Χριστούγεννα παραμένει  η πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα ή το γεμιστό χωριάτικο κοτόπουλο ή ο κόκορας. Επίσης το χοιρινό έχει την τιμητική του τις μέρες αυτές χωρίς βέβαια να λείπει το αρνάκι, το  κατσικάκι, αλλά και το αγριογούρουνο. 

Στο κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ θα βρείτε μια πλούσια γκάμα φρέσκων κρεάτων για κάθε γούστο και μια πληθώρα γιορτινών παρασκευασμάτων που θα απογειώσουν το γιορτινό σας τραπέζι γευστικά και οπτικά! Σπάλα χοιρινή στον φούρνο μαριναρισμένη με σάλτσα πορτοκαλιού, χοιρινό με δαμάσκηνα και καΐσια, μπριζόλες χοιρινές γεμιστές, ρολό χοιρινό γεμιστό με μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα, ποπιέτα κοτόπουλο, αρνίσιο μπούτι στον φούρνο με βότανα αλλά και κατσικάκι στον φούρνο και γιορτινό εξοχικό έτοιμο για ψήσιμο, είναι κάποιες μόνο από τις πολλές γιορτινές προτάσεις που θα βρείτε τις μέρες αυτές στο κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ!

spala

spala2

spala1

spala5

spala3

Φροντίστε άμεσα για τις χριστουγεννιάτικες παραγγελίες σας στο τηλ. 2373022724

Κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ

Δ. Τζαβούρα 3, Ν. Μουδανιά

 

επιστροφή στην κορυφή