Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το λογιστικό γραφείο ORGAN στο πλευρό του ΠΟΜ

105287526 1140953829604872 4183844898671381430 n

Ευχαριστίες για τη στήριξη

Αμισθί υπηρεσίες προσφέρει το λογιστικό γραφείο ORGAN στον Παναθλητικό Όμιλο Μουδανιών και ο Πρόεδρος του, Φώτης Χατζηιορδάνη, απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα προς του εργαζόμενους και τον επικεφαλής, Αλέξανδρο Μαυροφρύδη.

"Ως  Πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αλέξανδρο Μαυροφρύδη και όλα τα παιδιά που δουλεύουν στο λογιστικό γραφείο ORGAN για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχουν αμισθί και τελευταία η βοήθεια του ήταν ουσιαστική και σημαντική για την συνέχιση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου του ΠΟΜ.
Αλέξανδρε και πάλι ευχαριστώ!", δήλωσε ο κ. Χατζηιορδάνης.
Από την πλευρά του ο κ. Μαυροφρύδης, δήλωσε: "Πρόεδρε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ξέρουμε καλά και οι δύο ότι αν δεν είχες τόσο μεγάλη υπομονή και επιμονή σε κάποια πράγματα, δεν θα ήμασταν σε θέση να πετύχουμε τίποτε από αυτά που έγιναν μέχρι σήμερα και αυτά που θα γίνουν στο μέλλον. Είναι σημαντικό στο τιμόνι των συλλόγων να βρίσκονται άτομα που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν και σέβονται αυτά που βρήκαν, τις προσπάθειες τόσων ανθρώπων και αφήνουν ανιδιοτελώς τον μέλλον να τους κρίνει. Υποσχέθηκα να σε βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια, γιατί γνωρίζω καλά τι σημαίνει ΠΟΜ, τι σημαίνει στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, να υπάρχει μία φωτεινή διέξοδος για τα παιδιά μας. Βάλαμε τις βάσεις και τις εξελίσσουμε, πιστεύω στο όλο εγχείρημα και γρήγορα να βρεθούμε ξανά στους αγωνιστικούς μας χώρους".

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020