xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Κασσάνδρας

deh enaerites

Για την ενίσχυση του δικτύου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, το επόμενο διήμερο σε περιοχές του Δήμου Κασσάνδρας.
Συγκεκριμένα:
- Αύριο Τρίτη 20 Απριλίου, από τις 8.00 έως τις 11.00 στο Κασσανδρινό
- Αύριο Τρίτη 20 Απριλίου, από τις 8.00 έως τις 14.30 σε όλη την κορυφογραμμή από το Κασσανδριννό μέχρι την Αγία Παρασκευή (μόνο στα αντλιοστάσια)
- Την Τετάρτη 21 Απριλίου, από τις 8.30 έως τις 14.30 στην παραλία της Κρυοπηγής, από τον οικισμό Φλέγρα, τα ξενοδοχεία ALEXANDER, KASSANDRA PALACE, παραλία Κρυοπηγής μέχρι τα μνήματα του Πολυχρόνου
- Την Τετάρτη 21 Απριλίου, από τις 8.30 έως τις 12.00 στο μισό χωριό της Καλλιθέας, στην περιοχή της Alpha Bank και την περιοχή πίσω από την Alpha Bank, προς τα κέντρα διασκέδασης (AHOY - PEARL κλπ.) και τα ξενοδοχεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΘΩΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ.

Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2