Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαία η αξιοποίηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για τη Χαλκιδική

76781377 737650536734588 5214049804392333312 o

Τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με κύριο θέμα συζήτησης την αναγκαιότητα αξιοποίησης κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για τη Χαλκιδική.

Εισηγητές της τηλεδιάσκεψης ήταν το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ. Έφη Χαλάτση και ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Αρβανιτίδης.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Κάμπινγκ Χαλκιδικής Αντώνης Δεληδημητρίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Χαλκιδικής Δημήτρης Κόμνος, καθώς και το σύνολο των μελών της Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Χαλκιδική σε όλους τους τομείς της οικονομικής, τουριστικής και κοινωνικής της δραστηριότητας και κυρίως ζητήματα που αφορούν, τη δημιουργία υποδομών στην ύδρευση, άρδευση και οδοποιία, την ορθολογική αξιοποίηση των μεταλλείων της περιοχής, ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει και λόγω της πανδημίας στον τουρισμό, την εστίαση, όπως επίσης και στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής, ενώ τονίστηκε πως είναι απαραίτητη η ανάπτυξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Οι εισηγητές της τηλεδιάσκεψης άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες, ενώ επεσήμαναν, πως θα τα γνωστοποιήσουν στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προκείμενου να τα προωθήσει και να τα συμπεριλάβει στην τοποθέτησή της για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020