xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χανιώτη: Μετέφεραν το πτώμα στο αμαξοστάσιο;

ptoma am21

Αναπάντητα ερωτήματα και επικρίσεις από την αντιπολίτευση του Δήμου Κασσάνδρας

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση με τον άτυχο 50χρονο που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κασσάνδρας στη Χανιώτη Χαλκιδικής. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ένα 24ωρο έπειτα από την ανεύρεση της σορού και οι αρμόδιες αρχές τηρούν αυστηρή "σιγή ιχθύος". Η ενημέρωση των δημοσιογράφων γύρω από το συμβάν υπήρξε πολύ αόριστη και συγκεχυμένη, σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος κατά τις οποίες η εικόνα ήταν σαφής.

Στο "θολό τοπίο" του συγκεκριμένου συμβάντος έρχεται να προστεθεί η αναφορά της Δημοτικής Παράταξης της μειοψηφίας "Ισχυρή Κασσάνδρα" σε σχετικό Δελτίο Τύπου. Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλούν πέντε σημεία της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο συνδυασμός του πρώην Δημάρχου, Κώστα Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο συγκεκριμένος χώρος του Δήμου επισημαίνει:

1. ΣΗΜΕΡΑ, ο χώρος, μετατρέπεται σε χώρο εγκατάλειψης πτωμάτων.

2. Η διαλεύκανση του θέματος, δηλαδή πως απεβίωσε ο άνθρωπος και ποιος τον μετέφερε εκεί, είναι υπόθεση της Αστυνομίας.

3. Ένας ξέφραγος τόπος, επάνω στο δρόμο, που δείχνει την εικόνα μας, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση, που επιτρέπει ακόμα και την εγκατάλειψη πτωμάτων...

4. Ας προστατεύσουμε γεωτρήσεις, δεξαμενές, από τις οποίες πρέπει να υδροδοτείται η Κασσάνδρα με ασφάλεια. Χωρίς να μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση και να πετά οτιδήποτε, ακόμα και πτώματα.

5. ΤΕΛΟΣ καλούμε κάθε αρμόδιο, όταν διαχειρίζονται άτομα με ειδικές ανάγκες, να δείχνουν περισσότερη ευαισθησία.

Οι παραπάνω αναφορές της μείζονος αντιπολίτευσης, εύλογα οδηγούν σε "δεύτερες" σκέψεις και υποψίες.

Τι άραγε συνέβη με τον 50χρονο;

Γιατί δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση από τους εμπλεκόμενους φορείς και τις αρχές;

Τι εννοεί η Δημοτική Παράταξη "Ισχυρή Κασσάνδρα" όταν αναφέρεται περί ευαισθησίας στη διαχείριση ατόμων με ειδικές ανάγκες;

Ακολουθεί ολόκληρο το Δελτίο Τύπου του συνδυασμού "Ισχυρή Κασσάνδρα"

"Πριν λίγες μέρες, η υπηρεσία καθαριότητας, δημοσίευσε φωτογραφίες για την περισυλλογή κήτους στην ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ. Σιγή ιχθύος όμως, για την περισυλλογή ανθρώπινου πτώματος χθες βράδυ στο εγκαταλειμμένο αμαξοστάσιο του δήμου, στη Χανιώτη. Το νεκροταφείο αυτοκινήτων του δήμου, αυτοκινήτων που δεν έχουν παραληφθεί, από την πρώην Αναπτυξιακή Παλλήνης, από τον πρώην δήμο Παλλήνης, πολλά από αυτά καινούργια τότε, και που σαπίζουν εγκαταλειμμένα, ΣΗΜΕΡΑ, ο χώρος, μετατρέπεται σε χώρο εγκατάλειψης πτωμάτων. Η διαλεύκανση του θέματος, δηλαδή πως απεβίωσε ο άνθρωπος, και ποιος τον μετέφερε εκεί, είναι υπόθεση της αστυνομίας. ΕΜΕΙΣ, με το θεσμικό μας ρόλο, πρέπει με αφορμή αυτό το γεγονός, να αναδείξουμε για ακόμα μία φορά, την κακή κατάσταση του χώρου. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ και ΣΑΠΙΛΑ, της περιουσίας των δημοτών του δήμου. Ένας ξέφραγος τόπος, επάνω στο δρόμο, που δείχνει την εικόνα μας, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση, που επιτρέπει ακόμα και την εγκατάλειψη πτωμάτων, και που από εκεί περνούν κάθε χρόνο, χιλιάδες τουρίστες. Αυτή είναι η εικόνα του πιο τουριστικού δήμου της Μακεδονίας. Τι περιουσία άφησε ο Δήμος ΠΑΛΛΗΝΗΣ, η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, τι υπάρχει σήμερα; Θα δώσει κάποιος εξηγήσεις, η θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση; Θα περιφραχτεί ο χώρος; Θα αναβαθμιστεί η εικόνα του; Το περιστατικό αυτό, ας γίνει η αιτία, να περιφρουρήσουμε όλους τους δημοτικούς χώρους, αμαξοστάσια, αποθηκευτικούς χώρους, κλπ. Ας προστατεύσουμε γεωτρήσεις, δεξαμενές, από τις οποίες πρέπει να υδροδοτείται η Κασσάνδρα με ασφάλεια. Χωρίς να μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση και να πετά οτιδήποτε, ακόμα και πτώματα. ΕΔΩ βάλτε χρήματα. Σας στηρίζουμε. ΤΕΛΟΣ καλούμε κάθε αρμόδιο, όταν διαχειρίζονται άτομα με ειδικές ανάγκες, να δείχνουν περισσότερη ευαισθησία".

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 28 Απριλίου 2021 20:51
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2